Plan een afspraak

Schrijf je nu in voor onze gratis workshop Change Tracks – loopbaanbegeleiding

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Vertel jij op een verjaardag vol lof over je baan? Of juist niet? Dat is vaak een goede graadmeter of je tevreden bent over je huidige functie. Als dat antwoord nee is of wanneer je bijvoorbeeld boventallig bent verklaard of in geschil bent met je huidige werkgever dan is het tijd voor verandering. 

Workshop Change Tracks

Zit jij om welke reden dan ook niet meer op het juiste spoor, maar ben je er nog niet uit welke wissel voor jou de juiste keuze is? Dan ben je niet de enige! In onze professie komen wij dagelijks mensen tegen die stagneren in hun huidige baan, niet meer weten welke kant ze op willen of het roer om willen gooien. Hoe of waarheen? Daar hebben ze vaak geen idee van, laat staan dat ze weten waar te beginnen. Wij helpen jouw tot nieuwe inzichten én richting het juiste spoor met onze gratis en vrijblijvende workshop Change Tracks. 

Tijdens deze interactieve workshop gaan we samen de eerste stappen zetten naar een eventuele nieuwe baan of ontwikkeling in je bestaande baan. De workshop is een startpunt voor eenieder die zich wil oriënteren op zijn/haar (levens)loopbaan. In 2 uur tijd krijg je alle ingrediënten om een eventuele vervolgstap te zetten én je gaat zeer zéker niet met lege handen naar huis! Naast een flinke dosis inspiratie, brengen we je gegarandeerd tot nieuwe inzichten, krijg je een persoonlijk advies en een hand-out met informatiemateriaal passend bij de voor jou eventueel wenselijke vervolgstappen. 

Everyday you have the chance to make a change
Schrijf je nu in! 

Datum:   26 april
Tijd:        19:00 tot 21:00
Locatie:  Avignonlaan 8a, Eindhoven

Wel interesse, maar niet beschikbaar op deze datum? Stuur dan een mail naar info@spoor3hrm.nl 

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.