HRM advies als je het nodig hebt.

Antwoord op complexe HRM-vraagstukken

HRM-vraagstukken zijn soms erg complex. Voor de beantwoording heeft Spoor 3 HRM veel HRM-kennis in huis. Bovendien werken we samen met diverse specialisten om de zogenoemde ‘blinde vlekken’ in onze kennis en ervaring op te vullen. Maak je gebruik van onze service HRM On Demand? Je ontvangt alleen een factuur voor de geïnvesteerde tijd in je casus. En we factureren alleen als we je écht geholpen hebben. Ben je een nieuwe klant bij ons? Dan is het eerste uur HRM On Demand voor onze rekening. Zo kun je laagdrempelig kennis met ons maken. Fair en simpel toch?

10 rittenkaart?

Ga je regelmatig gebruik maken van onze service Spoor 3 HRM On Demand? Pluk dan de vruchten van een 10 rittenkaart. Zo ben je op voorhand verzekerd van antwoord op al je HRM-vragen. Bovendien krijg je ook nog korting op het uurtarief.

Goede werkgever zijn?

De arbeidsmarkt verandert in sneltreinvaart. De tijd is voorbij dat je als werkgever de dienst uitmaakte. Hoe speel je als werkgever in op deze veranderingen? Goed werkgeverschap – inclusief de invulling van personeelszaken – begint anno 2020 bij de basis. Beschik je bijvoorbeeld voor elke werknemer over een goed, gedegen en inzichtelijk personeelsdossier?  Zo’n dossier vormt het beginstation om je doelen als goede werkgever te realiseren. Hulp nodig van Spoor 3 HRM? Je kunt de Personeelsadministratie aan ons uitbesteden of we helpen je met Employer Branding om de zichtbaarheid en herkenbaarheid te vergroten.