Outplacement- mobiliteitstraject regio Eindhoven

Outplacement- / Mobiliteitstraject

Reorganisatie, Sociaal Plan en Outplacement
Een reorganisatie leid er vaak toe dat er van meerdere werknemers tegelijk afscheid genomen gaat worden. Zaak is dan om een goed en gedegen sociaal plan op te stellen waarin een outplacement traject voor de getroffen medewerkers wordt opgenomen. Spoor 3 HRM kan je daarbij uitstekend van dienst zijn. Zo zorg je ervoor dat de getroffen medewerkers op een professionele wijze begeleid worden naar een andere baan.

Kosten Outplacement
Wij krijgen natuurlijk veel de vraag: Wat zijn de kosten van Outplacement? Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijk traject. Dat maakt het daarom onmogelijk om vaste prijzen te hanteren voor een outplacementtraject. Wel is het zo dat, sinds de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), iedere medewerker een transitievergoeding krijgt als het ontslag op initiatief van de werkgever genomen wordt. Die vergoeding kun je hier berekenen. Die transitievergoeding mag je gebruiken voor de begeleiding van je medewerker naar een nieuwe baan. Tijdens een intake gesprek brengen we de behoefte van de individuele medewerker in kaart en stellen we aan de hand van deze inventarisatie een op maat gemaakte offerte op.

Kosteloze Intake
Bij Spoor 3 HRM houden we van persoonlijke en betrokken aandacht. We vinden het daarom belangrijk en prettig om kennis te maken met de ontslagen medewerker(s). Deze kennismaking intake is kosteloos en onze investering om een persoonlijk outplacement plan en offerte op te kunnen stellen. Deze inventarisatie vormt de basis voor zowel een tijdsplan als een plan van aanpak. Gaan beide partijen akkoord met de opgestelde plannen en offerte? Dan zetten we het outplacementtraject in werking.

Outplacement- Mobiliteitstraject regio Eindhoven
Spoor 3 HRM is al jaren actief in de regio Eindhoven. Doordat we ook actief zijn in arbeidsbemiddeling hebben we een zeer groot en bruikbaar netwerk in de regio Eindhoven en omstreken. Door deze regionale focus hebben wij erg veel kennis van de lokale arbeidsmarkt en helpen wij je medewerker snel en goed aan ander werk! Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op om je van informatie te voorzien of om een afspraak te maken. Spoor 3 HRM; Carrières op het juiste spoor.