HRM diensten voor de regio Eindhoven

Spoor 3 HRM On Demand

Als ondernemer of werkgever heb je ongetwijfeld regelmatig vragen over personeelszaken. Tijd is geld, dus je wilt graag snel antwoord op je vraag. Met de service Spoor 3 HRM on demand krijg je advies als je er om vraagt. Niets meer, niets minder.

Outsourcing personeelsadministratie

Als werkgever ken je vanzelfsprekend de waarden van goede werknemers. Zij maken tenslotte deels uit van het succes van jouw bedrijf. Daarom investeer je veel tijd en energie in de ontwikkeling van je personeel. Je wilt graag dat ze voor je blijven werken en met het bedrijf meegroeien. Om dit goed te realiseren is een goede personeelsadministratie van belang.

Ziekteverzuim en casemanagement

Ziekteverzuim wordt, na ontslag, steevast het lastigste onderdeel van personeel bevonden door ondernemers. Beslissingen worden vaak genomen op basis van onvolledige informatie omdat er een oerwoud aan (privacy-) regels zijn waar rekening mee dient te worden gehouden. Bovendien duurt het ziekteverzuim vaak niet alleen te lang, maar de weg naar de verschillende instanties ook. Zeker als je niet weet welke route je moet nemen. Zowel de werknemer als de werkgever zit niet te wachten op ziekte. Wat als Spoor 3 HRM je juist daarbij kan helpen?

HRM interim

Het vormgeven van een gedegen HRM beleid is essentieel voor bedrijven. Vaak zie je dat HRM taken versnipperd zijn ondergebracht bij een aantal verschillende mensen binnen een organisatie. En als er al een HR medewerker is, is zijn haar kennis vaak generalistisch terwijl het personeelsvraagstuk om specialistische kennis vraagt. Spoor 3 HRM biedt daarbij uitkomst.

Loopbaanbegeleiding

Jouw medewerkers maken een groot deel uit van het succes wat je hebt behaald met je bedrijf. Je doet dan ook alles voor ze en probeert er alles aan te doen om het beste uit ze te halen en ze aan je te laten binden. Daar komt alleen veel meer bij kijken dan een goed salaris. Doorgroeimogelijkheden, scholingsbudgetten en goede secundaire voorwaarden spelen ook een belangrijke rol in het houden van je personeel.