Als ZZP’er volg je je eigen spoor en ben je volop bezig met je huidige opdracht. Je doel is duidelijk: je zet je specialisme in én je probeert je opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen. Elke opdracht heeft een begin en een einde. Wat doe je als je een klus afgerond hebt? Niet altijd kun je direct starten met een nieuwe opdracht. Worstel jij net als veel ZZP’ers met deze onregelmatige aanwas van opdrachten? Spoor 3 HRM helpt je graag om gaten in je agenda te voorkomen.

Profiteer van een uitgebreid netwerk

Om je te ondersteunen bij het vinden van nieuwe opdrachten maakt Spoor 3 HRM gebruik van een uitgebreid netwerk in de regio Eindhoven. Om te beginnen, bespreken we het type opdrachten waar je naar op zoek bent. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Naast deze bemiddeling verzorgen we ook de facturatie aan opdrachtgevers en nemen we het debiteurenbeheer voor onze rekening. Zo kun jij je lekker focussen op je project als ZZP’er.

ZZP en de wet DBA?

Wil je als zelfstandige te boek staan als ZZP’er, dan moet je je aan een aantal regels houden. Soms is er sprake van schijnzelfstandigheid. Op papier lijkt het of je actief bent als ZZP’er, in werkelijkheid ben je gewoon in dienst bij je opdrachtgever. De overheid heeft de Wet DBA in het leven geroepen om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Spoor 3 HRM helpt je om de juiste stappen te zetten om overtreding van deze wet te voorkomen. Behalve op goed onderbouwde adviezen en professionele begeleiding kun je rekenen op een waterdicht contract.