Jouw nieuwe medewerker goed en snel gevonden. En dat voor een prettige prijs!

Recruitment werving en selectie

Het vinden, aanstellen en onderhouden van je personeel is één van de moeilijkste taken als ondernemer: vooral als je veelal opgeslokt bent in de dagelijkse hectiek van het werk. Jij als ondernemer weet als geen ander over welke kwaliteiten en competenties jouw ideale werknemer moet beschikken. In jouw reis wil je vooruit, groeien, successen behalen én het liefst met de mensen waar je veel energie van krijgt! Maar hoe zorg je ervoor dat je dit keer wél de juiste persoon, op het juiste moment en op de juiste positie plaatst? Een verkeerde selectiebeslissing kost veel tijd, geld en wellicht ergernis voor jezelf en voor je team. Waarom alleen als het ook samen kan? Wij van Spoor 3 HRM ondersteunen, adviseren en staan je graag bij in het werving- en selectieproces!

Uitzenden en Detacheren

Zoek je op korte termijn flexibel personeel in de regio Eindhoven? Heb je tijdelijk of projectmatig extra personeel nodig? Bijvoorbeeld om een piekperiode of een zwangerschapsverlof te overbruggen? Of wil je het personeelsbestand een kwalitatieve impuls geven? Spoor 3 HRM zorgt niet alleen voor de juiste medewerker op de juiste plek. Ook op het gebied van werkgeverschap nemen we je alle zorgen uit handen.

Corporate Recruitment + Employer Branding

Deze manier om je vacature in te vullen werkt anders dan Werving en Selectie. Je huurt de Spoor 3 HRM Recruitment Professional op uur basis in om, indien gewenst, op locatie en uit naam van de opdrachtgever recruitment werkzaamheden uit te voeren. Dit is een betere keuze wanneer er doorlopend vacatures ingevuld dienen te worden of meerdere vacatures in een kortere periode. Wanneer je de keuze maakt hiervan gebruik te maken gaan we ook kijken naar jouw positioning als werkgever en hier verbeteringen in aanbrengen. Oftewel; Employer Branding

ZZP Bemiddeling

In Nederland kiezen steeds meer vakspecialisten om hun kennis en expertise op ZZP basis in te zetten. Deze interim professionals beschikken vaak over een vrij specifiek specialisme dat vaak voor een bepaalde vooraf vastgestelde periode ingehuurd kan worden. Zo kun je gebruik maken van dit specialisme zolang het nodig is. En haal je hiermee ook direct een goede kracht in huis. Spoor 3 HRM kan je hierbij ondersteunen. We beschikken over een groot netwerk van ZZP HRM professionals die we op korte termijn kunnen inzetten. Natuurlijk kunnen we ook bemiddelen in andere vakgebieden.