Will we go on this Journey together?

Recruitment, werving en selectie in Eindhoven: Spoor 3 HRM helpt!

Het vinden, aanstellen en behouden van goed personeel is een uitdaging voor ondernemers, vooral als ze opgaan in de dagelijkse werkzaamheden. Bij Spoor 3 HRM begrijpen we dat je als ondernemer precies weet wat voor kwaliteiten en competenties jouw ideale werknemer moet hebben. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste persoon voor jouw bedrijf in Eindhoven en omgeving. We specialiseren ons in kantoor- en HR gerelateerde functies.

Ons werving- en selectieproces is opgedeeld in verschillende stappen. We werken nauw samen met jou als opdrachtgever om een open en integere communicatie te waarborgen. Tijdens het proces stellen we ons plan bij waar nodig en streven we naar het gewenste resultaat.

We beginnen met een kosteloze inventarisatie om te bepalen naar wat voor medewerker jij op zoek bent. Vervolgens gaan we aan de slag met de wervingsprocedure en zetten we de vacature offline en online uit via onze succesvolle wervingskanalen. We selecteren kandidaten en stellen ze voor met een persoonlijk profiel en curriculum vitae.

We kunnen ook verschillende assessments afnemen om de kandidaat te testen op talent. Wanneer we de ideale kandidaat hebben gevonden, zorgen we ervoor dat deze startklaar is voor zijn of haar nieuwe uitdaging bij jouw bedrijf in Eindhoven. Als gewenst kunnen we ook de administratieve afwikkeling verzorgen, zoals het opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om de nieuwe medewerker gedurende de eerste 3 maanden van zijn of haar nieuwe baan te coachen en begeleiden, bijvoorbeeld door middel van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan of voortgangsgesprekken.

Onze dienstverlening is erop ingericht dat je alleen betaalt voor wat je afneemt. Wil je zelf de arbeidsovereenkomst opstellen of de selectiegesprekken voeren? Dat is geen probleem! In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!