Will we go on this Journey together?

Recruitment werving en selectie

Het vinden, aanstellen en onderhouden van je personeel is één van de moeilijkste taken als ondernemer: vooral als je veelal opgeslokt bent in de dagelijkse hectiek van het werk. Jij als ondernemer weet als geen ander over welke kwaliteiten en competenties jouw ideale werknemer moet beschikken. In jouw reis wil je vooruit, groeien, successen behalen én het liefst met de mensen waar je veel energie van krijgt! Maar hoe zorg je ervoor dat je dit keer wél de juiste persoon, op het juiste moment en op de juiste positie plaatst? Een verkeerde selectiebeslissing kost veel tijd, geld en wellicht ergernis voor jezelf en voor je team. Waarom alleen als het ook samen kan? Wij van Spoor 3 HRM ondersteunen, adviseren en staan je graag bij in het werving- en selectieproces!

Hoe werkt een werving- en selectie procedure?

Ons werving- en selectieproces is opgedeeld in een aantal stappen. Wij werken graag nauw samen met jou als opdrachtgever zodat we een open en integere communicatie kunnen voeren. Doordat we op die manier te werk gaan kunnen wij gedurende het proces onze zoektocht specifiek bijstellen waar nodig en zo snel mogelijk met het gewenste resultaat komen! Hoe dit precies gaat lees je hier:

  1. De inventarisatie

Om er achter te kunnen komen hoe jouw ideale werknemer er uit ziet, bezoeken we je bedrijf om de openstaande vacature kosteloos te inventariseren. Waar ben je naar op zoek? Welke normen en waarden typeren je bedrijf? Wat vind jij belangrijk in een medewerker? Wij zullen ons verdiepen in jouw wensen en daarbij een gedegen plan opstellen!

  1. Wervingsprocedure

De wervingsprocedure van de ideale kandidaat is het onderdeel waar bij ons de meeste tijd in gaat zitten. Door middel van ons opgestelde plan, zullen wij de vacature zowel offline als online uitzetten en op diverse social media delen. Wij gaan via onze succesvolle wervingskanalen onze zoektocht starten naar jouw ideale medewerker.

  1. Selectieprocedure

Selecteren doen we samen! Wij zullen de door ons geselecteerde kandidaten voordragen middels een persoonlijk profiel en curriculum vitae. In dit proces zullen wij je begeleiden, adviseren en ondersteunen.

  1. Testen op talent

Naast het interview wat wij voeren met de kandidaat en een referentiecheck, kunnen wij ook verschillende assessments afnemen om te testen of de kandidaat daadwerkelijk beschikt over de benoemde vaardigheden en competenties.

  1. Plaatsing

Hebben we samen de ideale medewerker gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat we de kandidaat start klaar zullen maken voor zijn/haar nieuwe uitdaging bij jouw bedrijf! Indien gewenst kunnen wij ook de administratieve afwikkeling verzorgen, zoals een arbeidsovereenkomst.

  1. Loopbaanbegeleiding

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers graag! Daarom bieden we ook de mogelijkheid om de nieuwe medewerker gedurende de eerste 3 maanden van zijn/haar nieuwe baan te coachen en begeleiden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een Persoonlijk OntwikkelingsPlan, of diverse voortgangsgesprekken.

Onze dienstverlening is er op ingericht dat je alleen betaalt voor hetgeen wat je bij ons afneemt. Maak je liever zelf de arbeidsovereenkomst? Of voer je de selectiegesprekken graag zelf? Geen probleem! Wij vinden het meer dan logisch dat je niet betaalt voor onderdelen waar je geen gebruik van wenst te maken. In een persoonlijk gesprek stemmen we graag de mogelijkheden met je af! Intussen toch al benieuwd geraakt naar onze aantrekkelijke tariefstelling? Vraag hier je offerte aan!