Plan een afspraak

Reviews

Hier komt de intro tekst voor het reviews overzicht.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Koen Vlemmix

Spoor 3 HRM heeft Mixmotion ondersteund met de selectie van de eerste medewerker. Barrie heeft mede de beoordeling van de CV's gedaan en de gesprekken mee gevoerd. Was een heel goede samenwerking en een top ervaring! 31-05-2018

Claudie Retel

24-07-2018

Willfred de Ligny

Goed bedrijf, integere mensen die net dat stukje extra bieden om uitdagende vacatures te vullen. 10-06-2020

Remco B.

Zeer tevreden over de diensten van Spoor3HRM bij de zoektocht naar een geschikte werknemer. Wij bevelen ze dan ook van harte aan. 10-06-2020

Gerard Slegers

Spoor 3HRM doet wat beloofd word zeer aan te raden 10-06-2020

Mike Krak

Zeer kundig bureau wat de mouwen opstroopt en dat stapje extra zet. 24-06-2020

Wesley Deenen

06-08-2020

Freek Noordenbos

Spoor 3 HRM heeft meerdere fijne collega's bij ons bedrijf aangebracht. Top partner om mee samen te werken! Korte lijnen en doelgericht. 19-12-2020

Yaran Sijkens

Spoor 3 (Barrie) heeft mij via LinkedIn benaderd of ik open stond voor een nieuwe uitdaging. Dit contact heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik van werkgever ben veranderd en daar ben ik Barrie heel erg dankbaar voor. Barrie is heel open en eerlijk, reageert ontzettend snel en komt zijn afspraken na. Dat is heel prettig communiceren en zaken doen! 21-12-2020

Eveline

Oprecht een persoonlijke benadering, samen de antwoorden zoeken waar ík naar op zoek ben in mijn werk. Maar bovenal een geweldig (snel) traject wat van kennismakingsgesprek tot en met het ondertekenen van het contract bij de opdrachtgever nog geen week heeft geduurd. Spoor3HRM, bedankt voor jullie warme en persoonlijke begeleiding! 05-01-2021

Ty

Top club! Dankzij Barrie en zijn team nu een leuke nieuwe functie waar ik mijn skills te werk kan zetten. 02-03-2021
img description

Wij zetten carrières
op het juiste spoor

Meer over ons
Will we go on this Journey together?
  • Persoonlijk

  • Betrokken

  • Integer

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.