Corporate Recruitment & Employer Branding

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste medewerkers boeit en bind aan je organisatie? En hoe zorg je ervoor dat je een aantrekkelijke werkgever in de markt bent voor nieuw talent? Daarvoor kun je bij Spoor 3 HRM terecht. Wij helpen je namelijk op weg om jouw werkgeversmerk in de markt te zetten!

Wat is Employer Branding precies?

Met Employer Branding bedoelen wij alle activiteiten die ervoor zorgen dat jij als bedrijf interessant en onderscheidend geprofileerd wordt naar potentiële nieuwe medewerkers. Door een goede Employer Branding strategie, kun jij je bedrijf op een unieke manier in de markt zetten en ervoor zorgen dat je bedrijf een voorkeurspositie krijgt bij het aantrekken van nieuw talent.  Hierdoor wordt het een stuk gemakkelijker om op een snelle manier de juiste mensen aan je bedrijf te binden. Employer branding is op inhoud ook écht anders dan de reguliere branding van jouw bedrijfsmerk. De focus bij Employer Branding ligt niet alleen op externe nieuwe aanwas, maar ook op het behouden en betrekken van je huidige medewerkers. Dit zal uiteindelijk resulteren in een beter imago voor je organisatie wat loyaliteit en betrokkenheid creëert.  Je kunt je vast voorstellen dat we dit anno nu niet alleen bereiken met een goede vacature tekst. Dit omvat diverse online én offline activiteiten om de gewenste resultaten te bereiken. Samen met jou bespreken we het spoor wat bij jou past en bereiken we deze doelen samen.

Corporate Recruitment + Employer Branding

In combinatie met het je Employer Branding stellen wij een of meerdere van onze recruiters ter beschikking om het recruitment proces in goede banen te leiden. samen met jou bepalen we hoeveel tijd we er aan besteden om de gewenste doelen te behalen. Onze jaren lange ervaring op het gebied van werving en selectie zorgt ervoor dat we over goede vaardigheden beschikken om jouw vacature goed en snel in te vullen. Vaak is corporate recruitment ook goedkoper als een Werving en Selectie traject op “no cure no pay” basis. We kunnen dit indien gewenst op locatie doen, maar ook op ons eigen kantoor. Maatwerk voor de optimale samenwerking en resultaat!

Corporate Recruitment on Demand

Wellicht ben jij al super tevreden met hoe je bedrijf op dit moment in de markt of is je eigen marketing afdeling hier mee bezig. Je wil gewoon graag extra recruitment capaciteit om je openstaande vacatures in te vullen binnen jouw bedrijf. Je wil hiervoor iemand inschakelen die jouw bedrijf door en door kent en de complete focus legt op jouw personeelsvraagstuk. Iemand die in house werkzaam bij je is, zodat je snel met elkaar kunt schakelen over wervingsprocessen. Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een van onze professionals te detacheren voor jouw organisatie om intern een wervingsproces op te zetten en binnen afzienbare tijd nieuwe medewerkers aan te leveren voor jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor zowel Employer Branding, als Corporate Recruitment!