Een HRM interim medewerker dichtbij!

HRM interim management Eindhoven

Zwangerschapsvervanging

De “HRM trein” mag eigenlijk niet stoppen. Maar wat doe je wanneer je HRM medewerker/adviseur/manager/ een tijd afwezig is? Dan is het vaak verstandig een HRM interim professional in te huren om deze periode te overbruggen. En wij hebben die in huis! Onze professionals zijn allen zeer professioneel, kundig en hebben veel ervaring binnen het HRM werkveld.

HRM project uitbesteden

Bij veel bedrijven zijn werkzaamheden verankerd bij medewerkers. Wanneer er verbeteringen doorgevoerd mogen worden, krijgt dit echter vaak sneller en beter draagvlak wanneer daar een externe specialist voor wordt ingehuurd. We pakken het desbetreffende project voor je op en zorgen ervoor dat deze kennis overgedragen wordt aan de bestaande medewerkers. Denk aan projecten zoals HRM implementaties, Employer Branding, maar ook bijvoorbeeld corporate recruitment of verzuimbegeleiding en casemanagement.

Capaciteit te kort

Een goede werkgever weet zijn personeel op waarde te schatten. Daar hoort nu eenmaal een goed HRM beleid bij. Deze kennis is niet altijd bij bestaande medewerkers aanwezig. En soms is het ook nog te weinig om daar iemand voor aan te nemen. Spoor 3 HRM biedt diverse mogelijkheden om deze capaciteit, voor korte of langere periode, uit te breiden. Informeer naar de mogelijkheden.