Goede vacature tekst schrijven

Misschien zijn ze je wel eens opgevallen. Onze vacature teksten. Deze zijn anders als anders. En daar zit een gedachte achter. Een goede vacature tekst schrijven is niet eenvoudig. Je wil graag dat je vacature wordt ingevuld. Moe hoe raak je de juiste snaar met je vacature tekst? Door het uit te besteden aan ons. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij werken daarmee in een drietal stappen. Voel je hem… 3… 😉

Inventarisatie

Onze arbeidsmarkcommunicatie specialist komt bij je op bezoek om een indruk van de werkomgeving te krijgen. De cultuur binnen een bedrijf belangrijk voor de “tone of voice”. Een persoonlijk interview met een medewerker is onderdeel van de inventarisatie.

Zoekwoorden onderzoek

Een originele vacature tekst zonder de juiste zoektermen wordt niet gevonden en heeft daardoor weinig effect. Een gedegen zoekwoorden onderzoek door middel van recruitment inzichten van onze professionals en de hulp van onze online tools zorgen voor betere resultaten.  Deze zoektermen worden verwerkt in de tekst.

Schrijven van de vacature tekst

Na bovenliggende stappen te hebben doorlopen is het tijd voor de opmaak van de daadwerkelijke tekst. Deze wordt in eerste concept aangeleverd. Uiteraard is er ruimte voor feedback. Samen zetten we de laatste puntjes op de i. En jullie kunnen aan de slag!

Meer service?

Natuurlijk schrijven wij niet alleen vacature teksten. Wij kunnen je op “no cure no pay” helpen met de werving en selectie. We kunnen je ook helpen je employer branding en corporate recruitment.

Kosten goede vacature tekst schrijven

Ben je tot hier gekomen met lezen? Dan wil je ook weten wat het kost. Daarvoor moet je even contact met ons opnemen. Er moet immers ook nog reden zijn om contact op te nemen. En daar zorgen we in jouw vacature tekst óók voor! 😉