Waar gaat jouw spoor naartoe?

Voor werknemers: Spoor 3 Loopbaanbegeleiding

Je leert je hele leven. En als je wilt iets bereiken, kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld als je loopbaan niet meer op de goede weg is, als je een andere baan wilt maar de juiste ervaring mist of als je een arbeidshandicap hebt. Maar ook als je langdurig werkeloos bent en een re-integratietraject zoekt.

Persoonlijk ontwikkelplan

Ieder mens is anders en ieder mens vraagt om een eigen aanpak. Door onze jarenlange ervaring met competentiemanagement kunnen wij je hier uitstekend mee helpen. Wanneer je kiest voor onze loopbaanbegeleiding inventariseren we samen je wensen en stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Middels een assessment onderzoeken we welke kwaliteiten je al bezit en welke je nog moet ontwikkelen om de gestelde doelen te bereiken.

Wat kost loopbaanbegeleiding?

Door de persoonlijke aanpak die nodig is voor loopbaanbegeleiding, is er geen kant-en-klaar antwoord op de vraag wat het traject zal kosten. Het eerste gesprek en de wenseninventarisatie zijn in ieder geval gratis. Daarna hoor je van ons wat de exacte kosten van jouw loopbaantraject zullen zijn en kun je beslissen of je met ons verder wilt. Vraag hier meer informatie aan.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl