Donderdag 7 mei GRATIS webinar: Stress in coronatijd. Hoe pak je dat aan?

We krijgen enorm veel vragen van werkgevers over hoe te handelen nu de Corona-crisis gaande is. Als HR professionals kunnen wij daar natuurlijk antwoord op geven. We helpen graag waar we kunnen! Vandaar dat wij besloten hebben om de komende tijd een aantal GRATIS webinars te bieden. Online vragenuurtjes voor werkgevers en werknemers, met collega-professionals.

Aanstaande donderdag, 7 mei, staat de derde op de planning! Zorg dat je erbij bent.

Donderdag 7 mei om 16:00 uur: Stress in coronatijd. Hoe pak je dat aan?

In samenwerking met Willfred de Ligny, van behandelpraktijk Touch & Balance, gaan we in op stress-gerelateerde vraagstukken in tijden van crisis, zoals:

  • Er lijkt geen einde te komen aan deze crisis. Hoe richt in mijn werk- en privé-leven zo in dat ik dit volhoud?
  • Hoe voorkom ik als werkgever op afstand dat mijn werknemers uitvallen door stress?
  • Hoe zorg ik voor een juiste balans tussen werk en privé nu ik thuiswerk?
  • Ik maak me zorgen over mijn financiële situatie waardoor ik niet goed functioneer. Hoe ga ik hiermee om?
  • Ik schiet snel uit mijn slof tegen collega's, maar ook thuis tegen mijn kinderen. Hoe zorg ik dat de stress die ik ervaar mijn persoonlijkheid niet 'verpest'?

Ook op andere vragen wordt ingegaan natuurlijk. Je kunt live, interactief participeren en je vragen allemaal aan ons stellen tijdens deze sessie. Leer van ons en van elkaar!

Deelname is geheel GRATIS! Stuur een mail naar info@spoor3hrm.nl als je wilt deelnemen. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging met de eventueel benodigde instructies. Je kunt donderdag 7 mei om 16:00 uur ook rechtstreeks inloggen middels deze link.