Plan een afspraak

Het nieuwe solliciteren

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Alle sollicitaties vinden nu online plaats. Via Google Hangouts, Zoom, WhatsApp, Microsoft Teams of welke handige app dan ook. Zo kunnen we elkaar toch zien, spreken en een goede eerste indruk krijgen van een sollicitant.

Maar jongens, jongens. Blijf even nadenken!

We zien echt ook de gekste dingen. Heerlijk af en toe! Dat laat ons met regelmaat lachen hier op kantoor. Maar lieve mensen.. een paar tips van ons wanneer je online solliciteert:

  • Ook al ben je thuis, kleed je aan!!!! Out of bed looks zijn nog steeds een No Go voor een sollicitatie, ook vanuit huis.
  • Je slaapkamer is geen representatieve plek om te solliciteren. Zeker niet als er nog een slipje in de lampenkap hangt 😉
  • Als je belt kun je rondlopen in je huis, maar met beeld.. Ben je bewust van waar je heen loopt en wat je doet. Wij hoeven geen getuigen te zijn van een wc-bezoekje.
  • Als je er voor kiest om 13:00 uur al het bier te gaan, neem dan in ieder geval de moeite het te verbloemen. Een bierflesje naar je mond brengen is GEEN goed idee!

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking! Enne, succes met je volgende sollicitatie.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.