Plan een afspraak

HR op maat voor jouw bedrijf?

Adrianne de Beijer Baanbegeleider

Wat doe jij nu eigenlijk de hele dag?

Nou, wat een leuke vraag! Meestal beantwoord ik deze vraag snel met de woorden: van alles, je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van HR en wij doen het; behalve de verloning dan 😉. Maar vandaag neem ik jullie eens dieper mee in de HR-materie en laat ik jullie zien wat wij voor bedrijven zouden kunnen betekenen. Disclaimer: we doen nog meer dan wat er in dit artikel staat, dus neem gerust contact met ons op als je vragen hebt op het gebied van HR!

Wat wij vaak zien bij onze opdrachtgevers is dat een bedrijf een hele snelle groei heeft doorgemaakt, waardoor er nog geen tijd is geweest om de HR eens onder de loep te nemen. Of juist dat het bedrijf heel gelijkmatig is gegroeid, maar de HR altijd een beetje is achtergebleven en bij de leidinggevenden of eigenaren is beland. Hierdoor treffen wij vaak een bedrijf aan dat ofwel totaal geen idee heeft wat er allemaal geregeld moet worden voor een goede HR-structuur, of een bedrijf dat denkt dat ze het allemaal goed op orde hebben maar dat toch blijkt tegen te vallen.

Om die reden gaan wij ALTIJD eerst het gesprek aan met onze opdrachtgevers om te kijken wat ze al hebben op het gebied van HR. Dingen die er al zijn en goed zijn, hoeven wij natuurlijk niet opnieuw te doen. We maken dan een duidelijke inventarisatie en bespreken met de opdrachtgever waar de behoefte ligt. Is er alleen behoefte aan personeelsadministratie? Of is er ook behoefte aan het bouwen van een hele HR-structuur? Voor beide ben je bij ons aan het juiste adres wij zorgen voor HR op maat!

We vinden goede communicatie tijdens het gehele proces belangrijk. Daarom werken wij met contactpersonen. Achter de schermen wordt de expertise van al onze medewerkers ingezet, maar je krijgt absoluut niet elke keer iemand anders aan de lijn als je vragen hebt.
Denk jij alles goed op orde te hebben op het gebied van HR, maar loopt niet alles op rolletjes? Neem dan eens contact op voor HR op maat en wie weet gaat jouw HR binnenkort wel als een sneltrein. Ook als je twijfelt over het aannemen van een HR-medewerker maar je afvraagt of dit nu al nodig is, kunnen we je wellicht de perfect passende oplossing bieden.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.