Plan een afspraak

Met plezier samenwerken?

Adrianne de Beijer Baanbegeleider

We hebben al eens een artikel geschreven wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om recruitment, maar misschien zijn jullie er intussen ook al achter gekomen dat wij veel meer doen dan alleen recruitment. Zo houden wij ons bezig met allerlei HRM-diensten. Benieuwd naar wat Spoor 3 HRM voor jou kan betekenen? Ontdek hoe wij jouw volledige personeelsadministratie uit handen kunnen nemen en waarom samenwerken met ons de beste en leukste keuze is. Lees verder in dit artikel!

Om te beginnen heeft Spoor3HRM een aantal kernwaarden. Onze kernwaarden zijn: plezier, betrokkenheid, integriteit en persoonlijkheid. Natuurlijk zullen er weinig bedrijven zijn die dat niet over zichzelf zeggen, toch denk ik dat wij hierin uitzonderlijk uitblinken. Heb je al eens een van onze vacatureteksten gelezen of onze Tiktoks gezien? Ja? Dan kan je het misschien wel voorstellen dat er hier op kantoor regelmatig hard om wordt. Plezier vinden wij erg belangrijk en wij willen ook dat jij met een glimlach onze factuur betaalt. Waarom? Omdat je dan met tevredenheid en plezier aan de samenwerking terugdenkt.

In een startende of groeiende organisatie wordt HR vaak verspreid over meerdere medewerkers. Dit werkt prima, maar na verloop van tijd wordt het steeds drukker en ontbreekt het aan tijd voor HR. Wat is de oplossing? Een eigen HR-medewerker aannemen? Maar is er wel genoeg werk voor een fulltime functie? Of misschien een dure interimmer inhuren? Gelukkig biedt Spoor 3 HRM de betoverende oplossing waar je naar op zoek bent!

Samen met jou analyseren we jouw behoeften en vinden we de perfecte oplossing. Of je nu alleen de onboarding wilt uitbesteden of de volledige personeelsadministratie wilt overdragen, inclusief contact met externe partijen en ondersteuning voor jou en je werknemers, bij ons is alles mogelijk. Waarom zou je nog langer wachten?

Je vraagt je misschien af wat er gebeurt als je organisatie groeit en er behoefte is aan een vaste HR-medewerker. Maak je geen zorgen! We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in jouw organisatie, zodat dit overgedragen kan worden. Bovendien behoud je de controle over alle systemen, en onze dienstverlening is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast als je wilt loslaten.

Naast personeelsadministratie bieden we een scala aan betoverende diensten aan. Benieuwd welke dat zijn? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een heerlijke kop koffie. Laat ons jouw HR-avonturen betoveren!

Wil je meer van ons horen? Luister dan naar onze podcast!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.