Plan een afspraak

Podcast 3 – Peter van Nieuwburg!

Podcast 3 - Peter van Nieuwburg
Tessa van Vreede Baanbegeleider | Operationeel Manager

Open de deuren van ons virtuele café, de derde aflevering van onze Spoor3HRM Café podcast is eindelijk online! Met als gast Peter van Nieuwburg.

Peter is de bedenker van de Me-Scan, een unieke online talentscan. Luister mee terwijl Peter ons meeneemt in zijn persoonlijke reis van het ontwikkelen van deze scan, hoe de Me-Scan werkt en hoe deze kan helpen bij het ontdekken van jouw eigen talenten. Als klap op de vuurpijl geef Peter DE GOUDEN TIP voor het schrijven van vacatures.

Benieuwd naar de aflevering? Bekijk hem dan nu op Youtube!
Wil je hem liever luisteren? Hij is ook te vinden op Spotify!

Waarom doe je wat je doet? En past dat van nature bij je?

Dat is nu precies wat je met de Me-Scan kan achterhalen. Met hun methode helpen ze mensen en organisaties ontdekken wat iemands natuurlijke talent is. Dat geeft inzicht in mogelijkheden en richting aan ambities. Het spoort aan om werkelijk in beweging te komen. Zij leggen de focus op de relevantie van die ene persoon. Hoe denkt, kiest, handelt iemand? Wat is zijn of haar gedrag in bepaalde situaties?

Mensen hebben vaak wel een idee van hun sterke kanten en valkuilen maar… klopt dat idee wel? Feedback van anderen of het invullen van competentie-vragenlijsten lijken nuttig om meer zelfinzicht te krijgen; of levert dit alleen maar een subjectief – verkleurd – beeld op of een bevestiging van een al vertekend zelfbeeld? De me.scan biedt zicht op talenten – ongekleurd, objectief en zonder oordeel – ook al is iemand zich nog helemaal niet bewust van die talenten. De me.scan maakt talent zichtbaar, jouw talent én het talent van jouw kandidaat, collega of medewerker.

Luister hier ook onze vorige podcast, waarin Ellen van den Wittenboer vertelt over haar bruisende loopbaancoaching!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.