Plan een afspraak

Een leven lang leren! 

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Een leven lang leren!

De term een leven lang leren komt steeds vaker voorbij. Ook bij Spoor3HRM volgen wij regelmatig een cursus of een training om onze kennis up-to-date te houden.

Het is namelijk erg belangrijk dat wij op de hoogte blijven van alle veranderingen. Daarbij kun je denken aan alle veranderingen die te maken hebben met het arbeidsrecht. Zo haalt het kabinet bijvoorbeeld een streep door het oproepcontact. Wil je hier nu meer over weten? Lees ons artikel over de wetswijzingen.

Naast het arbeidsrecht houden wij ons natuurlijk ook bezig met onze gesprekstechnieken en onze rol als adviseur binnen het proces. De afgelopen weken hebben wij dan ook op vrijdagmiddag met het hele team de training adviesvaardigheden gevolgd.

De training werd verzorgd door onze eigen Toon Spoorenberg, Als echte HR- professional wist Toon ons van alles te vertellen over hoe je nu een passend advies kan geven. Hoe kom je er nu achter waarom jouw advies gevraagd wordt en hoe zorg je ervoor dat je alle informatie uit de opdrachtgever haalt. Tijdens de leuke en leerzame casussen kon Barrie Spoorenberg zijn acteer skills weer is laten zien en was Funda Aydin een volwaardig tegenspeelster.

Toon Spoorenberg we willen je graag bedanken voor de leerzame en gezellige middagen de afgelopen weken! Wil jij ook eens je kennis komen delen met een gezellig team met passie voor de HR? Neem dan eens contact met ons op. Wie weet kan jij ervoor zorgen dat wij ons leven lang leren!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.