Plan een afspraak

Kathleen van Aken aan het woord!

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Kathleen van Aken aan het woord!

In deze podcastaflevering hebben we Kathleen van Aken te gast, een gecertificeerde mediator en coach. Kathleen heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij het oplossen van conflicten en het verbeteren van relaties. In de podcast deelt ze haar kennis over mediation en laat ze zien hoe dit proces kan leiden tot duurzame oplossingen voor problemen op de werkvloer. Ze bespreekt ook de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor een mediator, zoals empathie, neutraliteit en communicatie.

Mediation is een proces waarbij een derde partij, de mediator, helpt bij het oplossen van een conflict tussen twee of meer partijen. Het doel van mediation is om een win-win-oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is. Dit kan leiden tot een betere werkrelatie en minder stress op de werkvloer. Kathleen legt uit hoe mediation verschilt van andere methoden voor conflictoplossing, zoals rechtszaken of arbitrage, en waarom het vaak een betere keuze is.

In deze podcastaflevering krijg je waardevolle inzichten en tips over hoe mediation kan worden gebruikt als een effectieve methode voor conflictbeheersing en verbetering van de relaties op de werkvloer. Mis deze kans niet om te leren van een ervaren mediator en coach! Luister nu naar onze nieuwste aflevering op zowel YouTube als Spotify en ontdek hoe mediation kan helpen bij het oplossen van conflicten en het bevorderen van een gezonde werkomgeving.

Luister ook onze vorige podcast met Ankie van de Ven over vitaliteit.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.