Plan een afspraak

Lees hier meer over onze nieuwe dienst Spoor 3 Exclusive Cars

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Spoor 3 HRM ontwikkelt en denkt altijd mee in nieuwe oplossingen. Na lang wikken en wegen is de kogel door de kerk en introduceren we een nieuwe dienst. Vanaf 1 april verzorgt Spoor 3 HRM ook het uitzenden en detacheren van exclusieve auto’s. In samenwerking met Hamilton Automobielen, Content Autogroep en Autogroep Bos en Slegers (allen uit Eindhoven) wordt deze nieuwe dienst opgetuigd. Wie de eigenaar van Spoor 3 HRM Barrie een beetje kent weet dat hij een enorme autofanaat is en dat hij graag daar veel van zijn vrije tijd aan besteed. Barrie en zijn team hebben natuurlijk de voorliefde om ondernemers bij te staan in hun personeelsvraagstukken. We hebben de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan met het flexibel inzetten van personeel. Veel werkgevers hebben zeker anno nu de behoefte voor de flexibele inzetbaarheid van personeel. Spoor 3 HRM kan in die behoefte voorzien. En laten we nu eens onze hobby met het zakelijke combineren.

De dienst behoeft natuurlijk wel wat uitleg. Deze revolutionaire dienstverlening onder de naam Spoor 3 Exclusive Cars is natuurlijk toonaangevend en zal naar verwachting goed aanslaan bij het midden en klein bedrijf in regio Eindhoven. Het werkt als volgt. Je zoekt een auto uit bij bovenstaande bedrijven en betaald per dag een vast bedrag waarbij je 100 km vrij mag rijden. Bij deze dienst zit dan ook een privéchauffeur die voor je die 100 km samen met je gaat rijden. Je kunt natuurlijk wel raden wie deze chauffeur zal worden…

In eerste instantie heeft eigenaar Barrie best wel moeten zeuren om zijn collega’s aan boord te krijgen voor dit idee. Vooral Ellen Spoorenberg zag dit niet zitten. Maar uiteindelijk is ook zij overstag gegaan. Zij was het stampvoeten en het eindeloze drammen behoorlijk zat…..

Wil je gebruik maken van deze of onze andere diensten neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.