Plan een afspraak

2021, je was eigenlijk best wel goed voor ons!

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Ja, daar is ie al weer; mijn laatste blog van 2021. Voor mijn gevoel zijn we pas net begonnen aan het jaar, maar toch… is het alweer bijna klaar! Hoe kijk ik terug op het afgelopen jaar?

Om te beginnen heb ik véél dingen waar ik trots op ben. Daar kom ik later nog even op terug. Want, er zijn namelijk ook dingen waar ik minder trots op ben. En aangezien ze altijd zeggen: “Bewaar het goede voor het laatst”, begin ik dan ook maar even met iets waar ik minder trots op was. Namelijk, het vertrek van een tweetal collega’s in hele korte tijd. Dat vond ik écht heel erg en dat voelde voor mij als falen. Zeker omdat ik zelf in de HR business actief ben en veel ondernemers ondersteun bij het aantrekken én behouden van personeel, schaamde ik me ervoor dat de spreekwoordelijke kraan bij mij leek te lekken zoals bij de loodgieter thuis. Maar goed, soms is het gewoon niet anders en moet je afscheid nemen van werknemers. Het enige wat je daaraan kunt doen is ervan leren, je herpakken en weer doorgaan… dat noemen we ontwikkeling en daar groei je van, als mens en in het verlengde daarvan ook als ondernemer en als bedrijf.

Dat is dan ook precies wat ik gedaan heb! En nu, aan het einde van het jaar heb ik gelukkig écht het gevoel dat ik mijn team op orde heb. Dat blijkt ook uit de resultaten, want het was ons beste jaar ooit. We hebben een record aantal mensen aan een nieuwe baan geholpen, diverse mensen ondersteund bij hun 2e spoor traject en talloze HR vragen beantwoord. En ja, daar ben ik allemaal heel trots op! En het mooie is, dat die ervaring waar ik minder trots op ben hier dus aan heeft bijgedragen. Want, dankzij die ervaring heb ik nu een paar toppers van collega’s, die niet alleen hun werk heel goed doen, maar het samen met mij ook met veel plezíer doen. We zijn een sterk team nu, vullen elkaar aan, boeken resultaten en maken tegelijkertijd ontzettend veel lol. We delen graag onze dagelijkse lunchmomentjes met elkaar en met regelmaat wordt er een spelletje pingpong gespeeld. Heerlijk vind ik het! En het geeft me bakken energie.

Dat geeft ook ruimte voor nieuwe plannen waarvan er een aantal al in ontwikkeling zijn. Zo is onze nieuwe website in de maak die komend jaar live gaat, gaan we in februari verhuizen naar Ekkersrijt en worden er al de nodige voorbereidingen getroffen voor een nieuwe vorm van dienstverlening die we gaan toevoegen aan ons huidige aanbod. Dus, al met al zien wij 2022 met heel veel plezier en vertrouwen tegemoet! Stay tuned, zodat je niets mist van al het moois dat gaat komen.

Voor nu, wens ik jullie namens mezelf en dat TOP team van ons…

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig 2022 toe. Ben lief voor elkaar, zet jezelf in voor je omgeving én ook voor jezelf… Remember, what doesn’t kill you makes you stronger.

Maak er wat moois van samen!

Lieve groet,

Barrie en het voltallige Spoor 3 HRM (TOP-)team.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.