Plan een afspraak

Mijn jaar bij Spoor3HRM!

Tessa van Vreede Baanbegeleider | Operationeel Manager

Mijn jaar bij Spoor3HRM! Ik ben even de Google Reviews terug aan het lezen en dat maakt me toch wel een beetje trots op mezelf. Meer dan een jaar geleden begon ik met ‘wel wat’ HR ervaring,  maar was ik zeker geen doorgewinterde HR Adviseur. Nu adviseer ik bedrijven op gebied van HR en maak ik de juiste match tussen kandidaten en werkgever. Én, wat misschien wel leuk is om te vertellen, is dat (bijna) alle kandidaten nog steeds op hun plek zitten bij onze klanten.

Waar krijg ik energie van?

Simpelweg de positieve energie van kandidaten en klanten die werkelijk geholpen zijn. Om weer even terug te komen op de reviews. Eén review springt er voor mij uit:

“Tessa heeft me uitstekend ondersteund in mijn zoektocht naar werk. Haar benadering was actief en luisterend, met een oprechte interesse in mijn situatie. Dankzij haar voelde ik me niet slechts behandeld als een nummer, maar echt als een individu. Haar persoonlijke aanpak heeft mijn ervaring positief beïnvloed en heeft het proces van het vinden van een baan aanzienlijk aangenamer gemaakt. Ik ben Tessa dankbaar voor haar toewijding en effectieve begeleiding.

Deze review is door iemand geschreven die nog niet haar kans had gekregen in de HR. Er werd steeds gezegd dat ze te weinig ervaring had. Ik zag in haar een heel leergierig, slim en ondernemend persoon. In dit soort gevallen ben ik er alleen nog maar meer op gebrand dat ik de juiste plek voor deze persoon vindt, in een team waar zo iemand helemaal tot bloei komt. En dat is gelukt gelukkig 😊

En dan is er nog het bedrijf dat zegt:

“Dankzij Spoor3HRM is alles weer op orde en ondersteunen ons bij de groei. Een aanrader!” Het ondersteunen van bedrijven in hun HR-behoeften en hen helpen te bloeien is waar mijn werk echt om draait.”

Dit is de kern van mijn passie voor dit werk. Ik leg snel sterke verbindingen met zowel ondernemers als kandidaten en geef hen het vertrouwen dat ze op mij kunnen rekenen. Ik vind het belangrijk om met hen rond de tafel te zitten en sta open voor kritische feedback, omdat ik geloof dat dit bijdraagt aan mijn eigen groei en ontwikkeling.

Bovendien heb ik het netwerken (opnieuw) ontdekt. Hier kwam ik al eens mee in aanraking tijdens mijn stage bij een bedrijf dat netwerkdiners organiseert. Ik ben hen overigens nooit uit het oog verloren en ik schuif daar nu weer met enige regelmaat aan bij een netwerkontbijt. Hier heb ik het afgelopen jaar super veel geleerd. Hoewel ik vroeger bijna elke groepspresentatie op school deed, merkte ik dat ik het ineens heel spannend voor om voor een groep ondernemers te praten. Mijn hartslag is bij het pitchen nog steeds niet onder de 80, maar het gaat steeds beter. Ik geniet ervan om elke woensdagochtend om half 7 samen te ontbijten met een fantastische groep mensen, waardoor ik mijn netwerk vergroot en nieuwe connecties maak.

Al met al was 2023 voor mij dus een jaar van persoonlijke groei, het aangaan van nieuwe verbindingen en het bouwen van sterke relaties; met ons mooie team, gemotiveerde kandidaten, gepassioneerde opdrachtgevers en ambitieuze ondernemers. Ik kan niet wachten wat 2024 mij persoonlijk, maar ook Spoor3HRM ons gaat brengen. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit!

Via deze weg wens ik jullie alvast hele fijne dagen en een super mooie jaarwisseling! Enne, wil je in het nieuwe jaar een keer koffiedrinken? Ik sta er zeker voor open!

Groet,
Tessa,

Spoor 3 HRM

Benieuwd naar onze andere blogs? Neem eens een kijkje op onze nieuwspagina.

Benieuwd naar mijn tips voor een sollicitatiegesprek? Kijk de volgende video op ons Youtube Kanaal.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.