Plan een afspraak

Waarom een externe HR-partner inschakelen?

Waarom een externe HR-partner inschakelen?
Karlijn van Susteren Stagiaire Baanbegeleider

Tijdens klantbezoeken kom je vast weleens een HR-vraagstuk tegen waar je geen antwoord op hebt. Mis je soms de brug tussen werkgever en werknemer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom een externe HR-partner inschakelen? Samenwerken met een extern HR-bureau, zoals het onze, stelt bijvoorbeeld accountantskantoren en salarisadministrateurs in staat zich te focussen op hun kernactiviteiten, terwijl ze kunnen profiteren van gespecialiseerde HR-expertise wanneer dat nodig is. Dit leidt tot een professionele en gecoördineerde aanpak van HR-processen, zonder de noodzaak van een interne HR-afdeling.

Onze expertise inroepen

Als jij bij een accountantskantoor of in de salarisadministratie werkt, kom je dagelijks in aanraking met diverse bedrijven, elk met één of meerdere medewerkers. Deze bedrijven gaan verder dan alleen cijfers en salarissen; ze draaien om de mensen die deze essentiële functies vervullen. Daarom kan het inschakelen van een extern HR-bedrijf werkelijk het verschil maken. Als schakel tussen werkgever en werknemer kijken wij verder dan cijfers en procedures. We nemen ook de menselijke kant van HR mee en bieden flexibele oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van de specifieke sector.

Hierdoor kun jij je focussen op jouw vakgebied met de geruststelling dat het menselijke aspect in ervaren handen is. Samen zorgen we ervoor dat het bedrijf niet alleen uitblinkt in expertise, maar ook in een positieve en ondersteunende werkomgeving. Wij verstrekken waardevol advies over personeelsbeleid, werving, talentontwikkeling en strategische personeelsplanning om jouw klanten te helpen hun personeelsbestand te optimaliseren en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Even voorstellen

Hallo, ik ben Karlijn van Susteren en ik loop stage bij Spoor3HRM. Mijn taken omvatten werving en selectie, voeren van kandidaat gesprekken, opstellen van kandidaat voorstellen, opstellen van vacatureteksten, beheren van sociale media, en natuurlijk het schrijven van dit artikel. Spoor3HRM is een allround HR-dienstverlener die alles op het gebied van HR verzorgt, behalve salarisadministratie en juridische zaken, omdat dit specialistische vakgebieden zijn.

Flexibele HR-ondersteuning

Samenwerken met Spoor3HRM geeft bedrijven de vrijheid om precies de HR-hulp te krijgen die ze nodig hebben. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe medewerkers, hulp bij regels op het werk of training, Spoor3HRM past zich aan aan wat het bedrijf op dat moment nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat de HR-ondersteuning effectief is en goed inspeelt op wat er op dat moment in het bedrijf gebeurt.

Lees ook: Het Personeelshandboek

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.