Plan een afspraak

Verlenging van de SLIM regeling in 2021!

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Het afgelopen jaar stelde het kabinet een nieuwe subsidie beschikbaar. Deze subsidie voor de SLIM regeling is beschikbaar gesteld om de opleidingsinitiatieven van MKB te stimuleren. Zoals wij in eerdere artikelen hebben laten weten is het enorm belangrijk om jezelf of je medewerkers te blijven scholen en ontwikkelen. En dat wordt gestimuleerd door de SLIM regeling.

De inschrijving van de SLIM regeling in 2020 loopt bijna op zijn einde maar niet getreurd, de regeling wordt verlengd in 2021. In 2021 stelt het kabinet nogmaals €50 miljoen euro beschikbaar voor de SLIM regeling. De SLIM regeling geeft MKB bedrijven de mogelijkheid om gesubsidieerd te investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.  Dit wordt door de vergrijzing en technologische ontwikkelingen steeds belangrijker.

Het doel: werknemers stimuleren om zelf regie over hun loopbaan te pakken en te doen waar ze gelukkig van worden.

Om dit te kunnen stimuleren kan de SLIM-regeling gebruikt worden voor initiatieven die de ontwikkeling van werknemers stimuleren.
1. Loonbaanbegeleiding of ontwikkeladviezen;
2. Leerwegtraject;
3. Het opstellen van een opleidings- of ontwikkelplan.
Deze initiatieven zorgen ervoor dat medewerkers weten wat ze willen en wat er echt bij hen past. Zo kunnen zij tijdig actie ondernemen en langer met plezier blijven doorwerken.

Wil jij je medewerkers een (gratis) Loopbaanadvies aanbieden of wil jij zelf graag een loopbaantraject doorlopen? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via 040-7114070 of mail ons naar info@spoor3hrm.nl

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.