Plan een afspraak

HR professional op interim basis

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Ben jij op zoek naar een gepassioneerde, professionele en eigentijdse HR professional die op interim basis je team komt versterken? Dan zit je bij Spoor3HRM goed!

Vanaf nu is onze topper Kimberley namelijk in te zetten voor interim klussen als onze klanten daar behoefte aan hebben. Benieuwd hoe zij je actief kan bijstaan? Kimberley legt graag zelf uit wat ze voor je kan betekenen:

“Vanuit mijn passie voor mensen en mijn brede interesse in bedrijven, sta ik klaar om uw organisatie bij te staan in het voeren van een gedegen HR-beleid. Medewerkers zijn ten slotte nog steeds uw belangrijkste kapitaal. Ik draag er actief aan bij dat u verbonden blijft en dat de organisatieprestaties verbeteren.

Als HR professional heb ik oog voor de mens, heb ik begrip voor de business en ben ik besluitvaardig. Door goed te communiceren en belangen van alle partijen af te wegen, kom ik met weloverwogen besluiten/adviezen. Er is bovendien aandacht voor het algehele beleid, verzuimbegeleiding, beloning, opleiding, werving & selectie, maar ook voor uiteenlopende vraagstukken zoals flexibel werken of het opzetten van een nieuwe beoordelingscyclus. Ook ontslagcasussen kan ik voor mijn rekening nemen.

Dankzij mijn kennis, ervaring en brede, kritische blik op de organisatie ben ik een stevige gesprekspartner die samen met de betrokkenen op zoek gaat naar de best passende oplossing. Betrokkenheid bij de organisatie en de medewerkers zorgt ervoor dat de beste adviezen en procedures kunnen worden opgezet die de organisatie naar een hoger niveau tillen.

Heeft u HR vraagstukken, zoekt u een sparringpartner of kan ik u helpen met uw HR zaken? Dan ben ik de veelzijdige HR professional die u zoekt! Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.”

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.