Plan een afspraak

De volgende stap

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Spoor 3 HRM groeit en bloeit! Afgelopen jaar hebben we onze eerste vaste medewerker Claudie aangenomen, zijn we een nieuw pand betrokken en hebben we weer vele mensen blij gemaakt met een nieuwe baan. Ook hebben we met onze loopbaanbegeleidingstrajecten weer vele mensen richting gegeven die het stipje op de horizon kwijt waren. Super gaaf allemaal!

Ik ben Spoor 3 HRM begonnen met als doel het MKB te ondersteunen bij hun personeelszaken. Op het gebied van werving en selectie en loopbaanbegeleiding zijn we op de goede weg. Nu is het tijd daar het volgende hoofdstuk aan toe te voegen:

We gaan starten met ons eigen Spoor 3 HRM Loket

We kregen van onze klanten steeds meer vragen over andere personeelsvraagstukken dan werving en selectie. Dit heeft ons aan het denken gezet. Wat is nu eigenlijk de basis van een gedegen HR-beleid en hoe kunnen wij dit vorm geven als service voor onze klanten?

In tijden van een ‘werknemersmarkt’ is lekkere koffie op de zaak en een goed salaris niet voldoende om je mensen aan je te binden. Er is tijd en aandacht nodig om blijvend te werken aan medewerkerstevredenheid. Veel werkgevers binnen het MKB hebben echter geen eigen HR-medewerker in dienst en doen dit zelf of hebben het uit handen gegeven aan iemand die ‘het erbij doet’. Enerzijds een begrijpelijke keuze, maar op meerdere fronten blijkt dat er dan toch behoorlijk wat steekjes vallen.

De basis van onze nieuwe dienstverlening is het op touw zetten van een goed personeelsdossier voor de medewerkers van onze opdrachtgevers. Werkgevers zijn sinds de ingang van de AVG-wetgeving verplicht medewerkers inzage te geven in hun personeelsdossier. Veel werkgevers zijn hier echter niet op ingericht en beschikken hooguit over de meest basale documentatie. Om het wél mogelijk te maken om een volledig dossier op te bouwen, hebben we de samenwerking opgezocht met een HRM-softwareleverancier. Aan dit modulaire softwarepakket voegen wij waarde toe door dit te vullen met relevante HRM-tools die actief bijdragen aan een gedegen HRM-beleid. Denk daarbij aan formats voor Persoonlijke Ontwikkelingsplannen en functioneringsgesprekken. We stellen een personeelshandboek op en staan ondernemers bij met HRM-vraagstukken en wet- en cao-wijzigingen. We zorgen voor een goed verzuimdossier en kunnen met de software handige tools leveren voor planning en verlof registratie. Ook plannen we tijd in om face to face te sparren met de ondernemer omtrent actuele zaken. Kortom: met Spoor 3 HRM Loket neem je een top HR-medewerker in dienst voor een vast bedrag per maand en een fractie van het tarief van een vaste medewerker op de loonlijst.

Nieuwsgierig? Let us know! Dan komen we dit graag een keer face to face vertellen!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.