Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Barrie Spoorenberg

Barrie heeft in zijn loopbaan commerciële functies in de automotive vervuld. Hij is begonnen als autopoetser en heeft zich in 16 jaar opgewerkt tot commercieel manager. Na jarenlang het commerciële kunstje voor een werkgever gedaan te hebben is hij nu vastberaden dit voor zichzelf te gaan doen. In commerciële functies leerde hij vooral te luisteren naar wat de ander te vertellen heeft. Alleen hierdoor kom je erachter met wie je te maken hebt. Door dit goed toe te passen, zowel aan de kant van de werkgever als aan de kant van de werknemer, kan hij de ideale match maken. Niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op persoonlijke eigenschappen.

Tel. 06-18479746 of barrie@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Toon Spoorenberg

Toon heeft tijdens zijn gehele loopbaan op HRM-afdelingen gewerkt en ervaring opgedaan in nagenoeg alle aspecten van Human Resource Management. Als zelfstandig ondernemer houdt hij zich bezig met advisering van arbeidsorganisatie (met als specialisatie organisatieverandering), competentiemanagement, functiewaardering, outplacement en loopbaanbegeleiding. Naast zijn activiteiten voor Spoor 3 HRM is hij verbonden aan meerdere hogescholen en opleidingsinstituten waar hij les geeft in organisatiekunde, verandermanagement, personeelsmanagement, adviesvaardigheden en daaraan gerelateerde vakken.

Tel. 06-53648415 of toon@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Ellen Spoorenberg

Ellen heeft met haar achtergrond in de sociale sector veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van anderen helpen, adviseren en begeleiden. Werken met mensen is iets wat zij graag doet. Daarnaast houdt Ellen zich graag bezig met cijfertjes! Op parttime basis houd zij zich dan ook graag bezig met de planning en organisatie, structuur en boekhouding binnen Spoor 3 HRM.

Tel. 040-7114070 of ellen@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Ires Smits

Ires krijgt energie van het verwezenlijken van een ambitie, een droom of een passie van haarzelf én van anderen. Je werk is een groot onderdeel van je leven; het is dan ook belangrijk dat je het naar je zin hebt. Door het voeren van een goed gesprek met een kandidaat, gericht op o.a. competenties, is het haar doel een eerlijk en open verhaal op tafel te krijgen. Daarnaast heeft ze een enorme interesse in het juridische werkgebied en vind ze het leuk om met arbeidsrechtelijk gerelateerde vraagstukken aan de slag te gaan. Voor een kop koffie of thee kun je bij haar altijd terecht.

Tel. 06-16169142 of ires@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Mirthe Nijssen

Mirthe is recent afgestudeerd voor de opleiding HBO Human Resource Management. Mirthe heeft haar afstudeerstage gelopen bij Spoor 3 HRM en wil zich nu verder ontwikkelen binnen de organisatie als junior HR-medewerker. Mirthe wil haar kennis van de afgelopen 4 jaar toepassen binnen Spoor 3 HRM. Mirthe vindt het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met zowel de belangen van de werknemer als de werkgever om succesvol te kunnen handelen binnen bepaalde HR-zaken.

Tel. 040-7114070 of mirthe@spoor3hrm.nl

icon-linkedin