Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Barrie Spoorenberg

Barrie heeft in zijn loopbaan commerciële functies in de automotive vervuld. Hij is begonnen als autopoetser en heeft zich in 16 jaar opgewerkt tot commercieel manager. Na jarenlang het commerciële kunstje voor een werkgever gedaan te hebben is hij nu vastberaden dit voor zichzelf te gaan doen. In commerciële functies leerde hij vooral te luisteren naar wat de ander te vertellen heeft. Alleen hierdoor kom je erachter met wie je te maken hebt. Door dit goed toe te passen, zowel aan de kant van de werkgever als aan de kant van de werknemer, kan hij de ideale match maken. Niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op persoonlijke eigenschappen.

Tel. 06-18479746 of barrie@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Toon Spoorenberg

Toon heeft tijdens zijn gehele loopbaan op HRM-afdelingen gewerkt en ervaring opgedaan in nagenoeg alle aspecten van Human Resource Management. Als zelfstandig ondernemer houdt hij zich bezig met advisering van arbeidsorganisatie (met als specialisatie organisatieverandering), competentiemanagement, functiewaardering, outplacement en loopbaanbegeleiding. Naast zijn activiteiten voor Spoor 3 HRM is hij verbonden aan meerdere hogescholen en opleidingsinstituten waar hij les geeft in organisatiekunde, verandermanagement, personeelsmanagement, adviesvaardigheden en daaraan gerelateerde vakken.

Tel. 06-53648415 of toon@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Ellen Spoorenberg

Ellen heeft met haar achtergrond in de sociale sector veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van anderen helpen, adviseren en begeleiden. Werken met mensen is iets wat zij graag doet. Daarnaast houdt Ellen zich graag bezig met cijfertjes! Op parttime basis houd zij zich dan ook graag bezig met de planning en organisatie, structuur en boekhouding binnen Spoor 3 HRM.

Tel. 040-7114070 of ellen@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Pascal Rampart

Pascal heeft vorig jaar de opleiding Human Resource Management succesvol afgerond. Tijdens de opleiding heeft zij zich vooral bezig gehouden met de persoonlijkheid van kandidaten en hoe dit bij kan dragen in het gehele recruitmentproces. Na haar opleiding heeft zij zich gericht op het opzetten, inrichten en uitvoeren van het onboardingstraject. Nu is ze klaar om een stap te gaan maken binnen het werven van personeel. Op parttime basis houdt zij zich dan ook graag bezig met de werving en selectie binnen Spoor 3 HRM.

Tel. 040-7114070 of pascal@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Kimberley De Groot

Kimberley is afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management en heeft onlangs de studie arbeidsrecht afgerond. De afgelopen jaren is zij bezig geweest met het opzetten van de HR afdeling waarbij zij verantwoordelijk was voor het strategische HR beleid en de operationele uitvoering hiervan. Als HR professional heeft zij de afgelopen jaren ervaring opgedaan met als doel het verbinden van werkgever en werknemer. Binnen Spoor 3 HRM is Kimberley verantwoordelijk voor de HR ondersteuning van bedrijven, houdt zij zich bezig met de werving en selectie en is zij beschikbaar voor interim klussen. Met als interesse beoordeling en ontwikkeling, HR advies, loopbaanbegeleiding en werving en selectie.

Tel. 040-7114070 of kimberley@spoor3hrm.nl

icon-linkedin