Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Barrie Spoorenberg

Barrie heeft in zijn loopbaan commerciële functies in de automotive vervuld. Hij is begonnen als autopoetser en heeft zich in 16 jaar opgewerkt tot commercieel manager. Na jarenlang het commerciële kunstje voor een werkgever gedaan te hebben is hij nu vastberaden dit voor zichzelf te gaan doen. In commerciële functies leerde hij vooral te luisteren naar wat de ander te vertellen heeft. Alleen hierdoor kom je erachter met wie je te maken hebt. Door dit goed toe te passen, zowel aan de kant van de werkgever als aan de kant van de werknemer, kan hij de ideale match maken. Niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op persoonlijke eigenschappen.

Tel. 06-18479746 of barrie@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Toon Spoorenberg

Toon heeft tijdens zijn gehele loopbaan op HRM-afdelingen gewerkt en ervaring opgedaan in nagenoeg alle aspecten van Human Resource Management. Als zelfstandig ondernemer houdt hij zich bezig met advisering van arbeidsorganisatie (met als specialisatie organisatieverandering), competentiemanagement, functiewaardering, outplacement en loopbaanbegeleiding. Naast zijn activiteiten voor Spoor 3 HRM is hij verbonden aan meerdere hogescholen en opleidingsinstituten waar hij les geeft in organisatiekunde, verandermanagement, personeelsmanagement, adviesvaardigheden en daaraan gerelateerde vakken.

Tel. 06-53648415 of toon@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Ellen Spoorenberg

Ellen heeft met haar achtergrond in de sociale sector veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van anderen helpen, adviseren en begeleiden. Werken met mensen is iets wat zij graag doet. Daarnaast houdt Ellen zich graag bezig met cijfertjes! Op parttime basis houd zij zich dan ook graag bezig met de planning en organisatie, structuur en boekhouding binnen Spoor 3 HRM.

Tel. 040-7114070 of ellen@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Claudie Retèl

Claudie heeft in haar loopbaan commerciële functies in de cosmetica vervuld. Ze is begonnen op de binnendienst en heeft zich in 9 jaar opgewerkt tot trainster en accountmanager. In deze commerciële functies heeft ze veel geleerd hoe ze met verschillende klanten/mensen om moet gaan zonder dat klanten denken dat ze alleen maar iets wil verkopen maar ook echt luistert. In de adviserende rol als trainster was ze het eerste aanspreekpunt voor veel klanten. Na 10 jaar heeft ze de switch gemaakt naar Spoor 3 HRM als intercedente en wil ze haar kennis op een ander vlak verbreden. Met haar commerciële kennis en adviserende rol als trainster heeft ze de juiste bagage om een perfecte match tussen werkgever en werknemer te maken.

Tel. 06-41724757 of claudie@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Mirthe Nijssen

Mirthe is HBO HRM student aan het Fontys hogeschool in Eindhoven. Mirthe studeert af bij Spoor 3 HRM. Ze onderzoekt binnen Spoor 3 HRM de mogelijkheden om naast de werving en selectie, loopbaanbegeleiding en Outplacement activiteiten of een HR loket voor MKB bedrijven haalbaar is. In het verleden heeft Mirthe ook stage gelopen bij een advocaten kantoor op Curaçao. Haar stage ervaring en hetgeen wat ze leert in haar opleiding wil ze graag gaan toepassen bij Spoor 3 HRM

Tel. 040-7114070 of mirthe@spoor3hrm.nl

icon-linkedin