Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Barrie Spoorenberg

Barrie heeft in zijn loopbaan commerciële functies in de automotive vervuld. Hij is begonnen als autopoetser en heeft zich in 16 jaar opgewerkt tot commercieel manager. Na jarenlang het commerciële kunstje voor een werkgever gedaan te hebben is hij nu vastberaden dit voor zichzelf te gaan doen. In commerciële functies leerde hij vooral te luisteren naar wat de ander te vertellen heeft. Alleen hierdoor kom je erachter met wie je te maken hebt. Door dit goed toe te passen, zowel aan de kant van de werkgever als aan de kant van de werknemer, kan hij de ideale match maken. Niet alleen op kennis en ervaring, maar ook op persoonlijke eigenschappen.

Tel. 06-18479746 of barrie@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Toon Spoorenberg

Toon heeft tijdens zijn gehele loopbaan op HRM-afdelingen gewerkt en ervaring opgedaan in nagenoeg alle aspecten van Human Resource Management. Als zelfstandig ondernemer houdt hij zich bezig met advisering van arbeidsorganisatie (met als specialisatie organisatieverandering), competentiemanagement, functiewaardering, outplacement en loopbaanbegeleiding. Naast zijn activiteiten voor Spoor 3 HRM is hij verbonden aan meerdere hogescholen en opleidingsinstituten waar hij les geeft in organisatiekunde, verandermanagement, personeelsmanagement, adviesvaardigheden en daaraan gerelateerde vakken.

Tel. 06-53648415 of toon@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Ellen Spoorenberg

Ellen heeft met haar achtergrond in de sociale sector veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van anderen helpen, adviseren en begeleiden. Werken met mensen is iets wat zij graag doet. Daarnaast houdt Ellen zich graag bezig met cijfertjes! Op parttime basis houd zij zich dan ook graag bezig met de planning en organisatie, structuur en boekhouding binnen Spoor 3 HRM.

Tel. 040-7114070 of ellen@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Britney Kersten

Britney studeert op dit moment op de opleiding Juridisch Medewerker aan het Summa College te Eindhoven. Bij Spoor 3 HRM wil ze haar eerste ervaring op HRM gebied op doen. Gedurende een half jaar loopt ze dan ook stage binnen het team. Ze gaat dan ook alle facetten binnen het bedrijf doorlopen.

Tel. 040-7114070 of info@spoor3hrm.nl

icon-linkedin

Mirthe Nijssen

Mirthe is recent afgestudeerd voor de opleiding HBO Human Resource Management. Mirthe heeft haar afstudeerstage gelopen bij Spoor 3 HRM en wil zich nu verder ontwikkelen binnen de organisatie als junior HR-medewerker. Mirthe wil haar kennis van de afgelopen 4 jaar toepassen binnen Spoor 3 HRM. Mirthe vindt het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met zowel de belangen van de werknemer als de werkgever om succesvol te kunnen handelen binnen bepaalde HR-zaken.

Tel. 040-7114070 of mirthe@spoor3hrm.nl

icon-linkedin