We zijn ervoor geknipt om je personeelsadministratie te regelen

Personeelsadministratie uitbesteden? Spoor 3 HRM regelt het

Als werkgever ken je vanzelfsprekend de waarden van goede werknemers. Zij maken jouw bedrijf. Daarom steek je veel tijd en energie in hun ontwikkeling. Je wilt graag dat ze voor je blijven werken.

Zonder goede personeelsadministratie ontspoort je HRM-beleid en raak je uit koers.

Lastige opgave

Vorm en inhoud geven aan een gezond HRM-beleid is een lastige opgave. Zeker als de benodigde expertise ontbreekt. Het staat los van je kernactiviteiten, het slokt veel tijd op en de geïnvesteerde tijd is niet declarabel. Sinds de nieuwe privacywetgeving moet je bovendien verplicht inzage geven in het personeelsdossier als een medewerker daarom vraagt. Kortom, heb je er wel eens aan gedacht om je personeelsadministratie uit te besteden?

Personeelsdossiers altijd op orde

Om personeelsdossiers op orde te houden, maakt Spoor 3 HRM gebruik van geavanceerde software.  Elk compleet dossier is op één plek aanwezig en online toegankelijk via een app. Precies zoals het vandaag de dag hoort. Dankzij de gestructureerde opzet maken we processen inzichtelijk en voorkomen we dat we zaken over het hoofd zien.

Handige HRM-instrumenten

Geef je de zorg voor de personeelsadministratie uit handen aan Spoor 3 HRM? In dat geval krijg je toegang tot allerlei HRM-instrumenten die je écht op weg helpen. Zo ben je als werkgever goed op de hoogte en kun je medewerkers prima informeren. Heel handig. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Gebruiksvriendelijke formats voor functioneringsgesprekken en persoonlijke ontwikkelingsplannen.
 • Actuele informatie en proactieve adviezen over Cao’s én wet- en regelgeving.

Modulaire opbouw

Het digitale personeelsdossier vormt het vertrekstation van onze dienstverlening. Onderstaande diensten zijn hierin opgenomen:

 • Beheer (digitale) personeelsdossiers.
 • Verzorging van de complete personeelsadministratie, inclusief een gemakkelijke tool voor aanvraag en registratie van verlof.
 • Opstellen personeelshandboek. Een overzicht van alle afspraken en handleidingen die we samen met je opstellen.
 • Eerstelijns HR-advies.
 • Terugkerend overleg tussen werkgever en de baanbegeleider van Spoor 3 HRM.

Dit pakket is vervolgens eenvoudig uit te breiden met online tools voor:

 • Declaraties.
 • Urenregistraties.
 • Personeelsplanning.
 • Salarisverwerking.

HRM-ondersteuning

Naast het uitbesteden van je personeelsadministratie kun je bij Spoor 3 HRM ook terecht voor andere HRM-diensten. Onderstaande opsomming geeft een impressie van onze mogelijkheden:

Prijs uitbesteden personeelsadministratie

Al voor € 25,- per medewerker per maand besteed je bij Spoor 3 HRM de complete personeelsadministratie uit. Interesse in samenwerken? Vraag via het contactformulier meer informatie aan. Graag komen we je persoonlijk vertellen wat onze mogelijkheden zijn. Natuurlijk kun je hierbij rekenen op maatwerk.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl