Plan een afspraak

Vertrouwenspersoon Kristy van der Heijden aan het woord!

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Vertrouwenspersoon Kristy van der Heijden aan het woord!

Luister nu naar onze nieuwste podcastaflevering! In deze aflevering hebben we Kristy van der Heijden te gast. Kristy is een extern vertrouwenspersoon en vertelt ons alles over haar rol en verantwoordelijkheden binnen organisaties. We bespreken hoe zij bijdraagt aan een gezonde en veilige werkomgeving en hoe zij werknemers ondersteunt bij het omgaan met problemen op de werkvloer. Een vertrouwenspersoon biedt deze medewerkers een veilige haven waar zij hun verhaal kunnen doen. Een vertrouwenspersoon helpt de kwestie aan de kaak te stellen en adviseert medewerkers welke stappen te nemen. Zo hoeven ze zich geen zorgen te maken over eventuele negatieve gevolgen in hun carrière, of erger nog, het probleem verergeren.

Door het aanwijzen van een vertrouwenspersoon kan een organisatie laten zien dat zij het welzijn en de veiligheid van de werknemers uiterst serieus nemen. Zo laten zij dus ook zien dat ze een open werk cultuur ondersteunen. Bovendien kan een degene er ook nog eens voor zorgen dat problemen op de werkvloer eerder gesignaleerd worden. Zo kunnen de problemen ook eerder opgelost worden, dit kan er dan weer voor zorgen dat medewerkers langer voor jouw bedrijf blijven werken. Daarnaast kan hierdoor ook langdurig ziekteverzuim voorkomen worden, maar ook juridische conflicten zouden kunnen worden voorkomen door een vertrouwenspersoon.

Ze zeggen wel eens dat toeval niet bestaat, maar wij hebben de perfecte vertrouwenspersoon voor jouw organisatie. Kristy is namelijk LVV (Landelijk Vereniging van Vertrouwenspersonen) erkend extern vertrouwenspersoon.

De aflevering is nu te vinden op YouTube en Spotify.

YouTube:
https://lnkd.in/eT7fvCbk

Spotify:
https://lnkd.in/eZfdV4_8

Vond je deze podcast interessant? Luister dan ook naar onze podcast met Kathleen van Aken 

.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.