Plan een afspraak

De herkomst van de Baanbegeleider

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Wij hebben voor onszelf een werktitel verzonnen: “Baanbegeleider”. Een beetje een containerbegrip wellicht, maar wel eentje met het oog op de toekomst. Ons werk omvat zoveel meer dan alleen dat van een intercedent of accountmanager. Naast het werven en selecteren van personeel voor bedrijven helpen we bedrijven ook met het inrichten van hun personeelsbeleid, begeleiden we mensen die het stipje op de horizon een beetje kwijt zijn met behulp van onze loopbaanbegeleidingstrajecten en hebben we onlangs zelf een Masterclass ontwikkeld waarin we werkgevers of HR managers leren hoe om te gaan met oudere werknemers binnen hun bedrijf.

‘Intercedent’ is dan ook alles behalve een allesomvattende werktitel meer voor ons. Overigens is ‘Intercedent’ een Latijns woord voor bemiddelaar. Onze collega’s bij Randstad zijn ooit gestart om middels dit mooie Latijnse woord aan te geven wat zij doen; bemiddelen in arbeid. Inmiddels wordt het woord intercedent door menigeen Nederlander als dusdanig beschouwd en is het een welbekende term voor arbeidsbemiddelaar. Nou, wij hebben enige tijd terug de stoute schoenen aangetrokken en ‘Baanbegeleider’ gebombardeerd tot onze werktitel. Wellicht is deze over een paar jaar net zo bekend als die van Randstad. Zo heb je meteen onze ambitie te pakken! 😉

HRM is een, in onze ogen, zeer boeiend vak. Veelomvattend en met veel meer aspecten dan enkel de instroom van personeel. Onze expertise uitrollen bij werkgevers én werknemers, vraag en aanbod bij elkaar brengen, niet alleen op het gebied van arbeidsvraag en/of tekorten, maar ook op basis van kennis en beleid. Daar zit voor mijn gevoel de toekomst voor ons nu al mooie bedrijf. Een ‘one-stop-shop’ adres voor álles op het gebied van personeelszaken. En dat binnen 5 jaar. So, stay tuned voor al onze leuke plannen!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.