Fiets jij mee?

Fietsen naar je werk is goed voor je gezondheid maar levert daarnaast nog veel meer op. Volgende week is de nationale fiets naar je werk dag. En om jullie te motiveren, geven wij je enkele argumenten waarom je het dit jaar écht zou moeten proberen!

 1. Heerlijke start van je dag
  Door ‘s ochtends de fiets te pakken, kun je je koppen koffie laten staan. Door te fietsen begin je fris aan je dag. Dit geeft weer extra energie waardoor ook je productiviteit en concentratie wordt verbeterd.
 2. Calorieën verbranden
  Naast dat het heerlijk is. Verbrand je ook nog eens calorieën. Fijn als je wilt     afvallen of als je juist van lekkere hapjes en drankjes houdt. Je hoeft je niet meer   schuldig te voelen bij het nemen van een extra chocolaatje!
 3. Beweging voorkomt ziektes
  Door de auto in te ruilen voor je fiets verminder je de kans op ziekte als, depressie, hart en vaat ziekte maar ook vormen van kanker. Ook daalt je ziekteverzuim met gemiddeld 1 dag per persoon.
 4. Goedkoper dan de auto
  Met de fiets naar je werk bespaart daarnaast ook nog eens geld. Je betaald geen brandstof, je kunt misschien je sportschoolabonnement opzeggen én je werkgever kan je een fietsvergoeding geven die volledig aftrekbaar is.
 5. Duurzaamheid
  Naast dat het gezond en voordelig is voor jou en je werkgever, verminderd de uitstoot ook nog eens. Goed voor het milieu dus!
 6. Nog een extra bijkomstigheid
  Files worden beperkt!

Genoeg redenen om de fiets weer eens uit de garage te halen. Ruil op 24 september je auto eens voor je fiets en ervaar het zelf! Doe jij ook mee?