Plan een afspraak

Stagelopen bij Spoor3HRM

Karlijn van Susteren Stagiaire Baanbegeleider

Wij houden van stagiaires! Ze brengen een frisse wind, zijn leergierig en ze houden ons jong en scherp. Bovendien vinden wij het zelf ook superleuk om kennis en ervaring van ons mooie HR-vak met hen te delen. Niet voor niets hebben we dan ook eigenlijk altijd wel stagiaires over de werkvloer. Zo is na de zomer ook Karlijn bij ons aangehaakt. Nu we een paar maanden verder zijn vonden we het een leuk idee om Karlijn wat te laten vertellen over haar stagetijd bij ons. We stelden daarom een aantal vragen:

Even voostellen

Ik studeer voor, let op hele mond vol, legal insurance en hr service specialist. Na de zomer ben ik mijn 2e schooljaar gestart bij Spoor3HRM. Ik ben met open armen ontvangen en heb inmiddels al veel geleerd!

Mijn taken omvatten werving en selectie, meevoeren van kandidaat gesprekken, opstellen van kandidaat voorstellen, maken van vacatureteksten, beheren van sociale media, en natuurlijk het schrijven van dit artikel en vele andere artikelen. Spoor3HRM is een allround HR-dienstverlener die alles op het gebied van HR verzorgt, behalve salarisadministratie en juridische zaken, omdat dit specialistische vakgebieden zijn.

Wat is mijn belangrijkste les?

Het belang van netwerken. Ik had daar geen idee van hoe dat in zijn werk ging en vond het ook best wel spannend in het begin. Zeker mijn eerste pitch voor een groep mensen. Maar, als je het vaker doet wordt het steeds makkelijker en je leert echt veel leuke, interessante nieuwe mensen kennen. Heel waardevol en superleuk dus!

Sinds het begin van deze stage ben ik ook actief op LinkedIn. Ik heb geleerd, onder andere door middel van een cursus, hoe LinkedIn werkt en wat je wel en niet moet doen. Daarnaast ontdekte ik hoe leuk het is om met verschillende mensen in gesprek te raken

Wat is mijn doel en wil of ga ik nog leren deze laatste periode?

Ik wil heel graag zelf een kandidatengesprek voeren en dit staat ook al op de planning. Ik heb al verschillende keren mee mogen kijken en teamleden hebben me al veel uitleg en tips gegeven. Dus ik heb er veel zin in om het nu zelf te gaan proberen.

Wat is het allerleukste aan stage lopen bij Spoor3HRM?

Het allerleukste aan stage lopen bij Spoor3HRM is dat je echt met alles mee mag lopen en dus veel verschillende facetten van het vakgebied ziet en ervaart. Bovendien is het team heel leuk en is de werksfeer heel prettig en gezellig. Ik zou het iedere collega student binnen mijn werkveld aanraden om hier stage te gaan lopen!

Lijkt het jou leuk om hier stage te lopen? Bekijk dan deze vacature. Of wil je toch liever eerst vragen stellen aan de stagiaire?

Wil je nou meer zien van Spoor3HRM? Kijk ook eens op ons YouTube kanaal.

 

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.