Plan een afspraak

Hoe Bereik je Succesvolle Werving en Selectie?

Tessa van Vreede Baanbegeleider | Operationeel Manager

Voor diegene die ons volgen is het wel duidelijk dat wij in ons werk ook bezig zijn met werving en selectie, maar hoe doen we dat en nog belangrijker, hoe zorgen we dat dit succesvol is? In de hedendaagse wereld vol aantrekkelijke banen en betere beloningen, is het cruciaal om op te vallen en waarde te bieden aan zowel werkzoekenden als werkgevers. Hoe kun je binnen deze dynamische arbeidsmarkt een effectieve werving en selectie opdracht realiseren? Wij nemen je mee in onze werkwijze en wat wij belangrijk vinden voor een succesvolle werving en selectie opdracht.

Snelheid

In de huidige competitieve markt liggen er voor iedereen kansen en uitdagingen. Het vermogen om direct te reageren is van onschatbare waarde. Wij onderhouden snelle communicatielijnen met onze klanten, wat ons in staat stelt om onmiddellijk in te spelen op nieuwe vacatures en veranderende rolvereisten. Dit resulteert niet alleen in een voorsprong op concurrenten, maar straalt tevens betrouwbaarheid en geloofwaardigheid uit naar zowel klanten als kandidaten. Geloof ons maar dat we kandidaten nog steeds kunnen verrassen door snel te reageren en snel te schakelen. Hoe mooi zou het zijn als je binnen één werkdag weet of je bij een bedrijf op gesprek mag komen? Het klinkt bijna ongelooflijk, maar geloof het of niet, dit gebeurt al vaker dan je denkt!

Samen Sparren

Werving en selectie draait niet enkel om het plaatsen van de juiste stukjes in de puzzel, maar om het begrijpen van de waarden en ambities van bedrijven, evenals het vinden van geschikte kandidaten met passende vaardigheden. Dit vereist nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we gezamenlijk de essentie van hun zoekopdracht vastleggen. Deze aanpak leidt tot een gerichtere zoektocht en uiteindelijk tot de perfecte match. Werving en selectie is niet zwart wit. Een direct lijntje met klanten maakt het mogelijk om snel tot de juiste match te komen. Soms kom je er gedurende het proces achter dat je toch naar heel iemand anders op zoek bent. Hoe mooi is het als je dit op tijd in kaart hebt en hier direct op kan inspelen?

Verbinden en Bouwen

Werving en selectie gaat bij Spoor 3 HRM om het leggen van verbindingen, het doorgronden van organisaties en individuen, en het vervullen van zowel klant- als kandidaat wensen. Een hechte band met klanten is van onschatbare waarde. Het stelt ons in staat om snel te reageren, nauw samen te werken en doordachte keuzes te maken. We kijken niet alleen naar de juiste kandidaat, maar denken ook mee over de teamsamenstelling en hoe je een hecht en sterk team kan bouwen. Wie wil dat nou niet?

De Constante Factor: Klantgerichte Samenwerking

In een voortdurend veranderende wereld van personeelsselectie blijft één element stabiel: onze nauwe samenwerking met klanten. Dit vormt voor Spoor 3 HRM het geheime ingrediënt voor een geslaagde werving en selectie. Door strategisch partnerschap kunnen we flexibel opereren, nauwgezet samenwerken en effectieve beslissingen nemen. Het bewerkstelligt een harmonieuze balans tussen de evoluerende eisen van de selectie en de behoeften van onze klanten. Het draait niet alleen om het op de juiste plek leggen van puzzelstukken, maar ook om het smeden van banden, het ontrafelen van bedrijfsculturen en het inzien van de wensen van klanten én kandidaten. En natuurlijk zorgen wij er, vanuit onze kant, ook voor dat de communicatie met de kandidaten op dezelfde wijze verloopt.

Wil jij ook de werving en selectie aangaan met Spoor 3 HRM? Bel of app ons even 06-19609081.

Benieuwd wat we nog meer allemaal doen? Luister dan onze podcasts op Spotify!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.