Plan een afspraak

Waarom nou Spoor3HRM?

waarom-nou-spoor3hrm
Tessa van Vreede Baanbegeleider | Operationeel Manager

Het vinden, aanstellen en onderhouden van je personeel is één van de moeilijkste taken als ondernemer. Vooral als je veelal opgeslokt bent in de dagelijkse hectiek van het werk. Jij als ondernemer weet echter als geen ander over welke kwaliteiten en competenties jouw ideale werknemer moet beschikken. In jouw reis wil je vooruit, groeien, successen behalen én het liefst met de mensen waar jij veel energie van krijgt! Hoe zorg je er nou voor dat je de juiste persoon kiest en op de juiste positie plaatst? Er zijn tegenwoordig ontzettend veel partijen waar je als ondernemer een werving en selectie opdracht kan uitzetten. Waarom nou Spoor3HRM? Wij laten je zien waarom.

Persoonlijk, betrokken, integer

Deze kernwaarden staan centraal bij Spoor3HRM en dat merk je. Iedereen die bij Spoor3HRM betrokken is, vindt dezelfde waarden erg belangrijk en dat merk je. We gaan op een nette en professionele manier met mensen om en tonen respect. Ook zijn we open, eerlijk en transparant, ook als het even wat minder loopt met onze zoektocht. Mooi gezegd, maar hoe merk jij dit nu als opdrachtgever? Allereerst nemen wij nooit een opdracht aan zonder eerst langs te komen bij jou op kantoor. Alleen zo krijgen wij de beste indruk van de organisatie en kunnen wij nog beter bepalen of een kandidaat wel of niet bij het bedrijf past en andersom natuurlijk. We proeven de sfeer en de cultuur en maken, indien mogelijk, kennis met de toekomstige collega’s. Je kan er bij ons van uitgaan dat wij op deze manier ook met de kandidaten, want elke kandidaat is jouw potentiële nieuwe collega.

“Spoor3HRM is open, eerlijk, snel en komt afspraken na”

Wervende vacature tekst

Leeuwen temmende HR Adviseur, Commerciële Gereedschapskoning(in), Administrateur met Officemanager kwaliteit én een dosis finance. Dit zijn titels van vacatureteksten die wij de afgelopen tijd hebben geschreven. Een wervende vacature tekst, waar de juiste kandidaten op af komen schrijf je niet zomaar, maar waarom is dit nou juist zo belangrijk? Heel simpel, als je weet wat de kandidaat beweegt en belangrijk vindt dan schrijf je een tekst die direct gericht is aan hen. Een tekst waar zij zich in herkennen en zeggen: “Hier had zo mijn naam boven kunnen staan”. Zo’n reactie is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Je kan je dan ook wel voorstellen hoe blij we zijn met reacties zoals deze.

“Vakkundig en resultaatgericht”

Resultaatgericht

Een goede kandidaat vinden kost vaak tijd en moeite. Gelukkig hebben wij deze tijd en doen graag moeite voor het realiseren van de perfecte match. Ook beschikken wij over de juiste tools. Merken wij nou dat we te weinig resultaat boeken? Dan hoor je dit direct van ons en gaan we samen met je in overleg. Is de vacaturetekst gericht aan de juiste mensen? Worden er te hoge eisen gesteld en zijn we misschien op zoek naar iemand die niet bestaat? Natuurlijk geven wij bij Spoor3HRM niet zomaar op en gaan door tot we de juiste match hebben gevonden. We hebben daar soms wel jouw hulp als ondernemer bij nodig. We waarderen het dan ook als we met een kort telefoontje meer duidelijkheid kunnen scheppen. Moeten we uiteindelijk tot de conclusie komen dat dit niet lukt dan zijn we daar natuurlijk ook open en eerlijk over.

“Een zeer kundig bureau dat de mouwen opstroopt en dat extra stapje zet”

Duurzaam

Wat je nog meer van ons kan verwachten? Een duurzame relatie! Een duurzame relatie tussen Spoor3HRM en jij als ondernemer, maar ook tussen jou en je nieuwe collega. Onze selectieprocedure, tools en expertise hebben we niet voor niets. Wij halen het onderste naar boven en stellen alleen de kandidaten voor met de juiste intrinsieke motivatie die zich graag willen binden aan jouw bedrijf. We willen ook niets liever dan de opdracht krijgen voor de volgende nieuwe collega en gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. Niet een kandidaat plaatsen om een doelstelling te halen, maar het plaatsen van een kandidaat, omdat dit de beste is voor jouw bedrijf.

Ben jij ook zo enthousiast geworden naar aanleiding van dit verhaal? Neem hier contact met ons op en kom bij ons op de koffie om eens kennis te maken!

Wil je nog meer te weten komen over ons als organisatie? Ga eens naar ons podcast kanaal en luister een van onze podcasts!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.