Plan een afspraak

GRATIS thuiswerksoftware door coronavirus

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Veel mensen werken thuis vanwege het besmettingsgevaar van het coronavirus. Misschien is dat bij jou in het bedrijf ook het geval, of heb je zelfs te maken met werknemers die in quarantaine zitten om besmettingsgevaar te voorkomen.

Om bedrijven en hun werknemers daarbij de ondersteunen, bieden zowel Google als Microsoft hun zakelijke thuiswerksoftware tijdelijk gratis aan. Het doel van deze actie is om medewerkers van bedrijven en scholen makkelijker thuis te laten werken.

Wereldwijd kunnen klanten van G-Suite (Google) tot 1 juli 2020 GRATIS gebruik maken van betaalde apps zoals Google Drive en Google Hangouts, zodat je informatie en documenten niet alleen makkelijk met elkaar kunt delen, maar bijvoorbeeld ook online met elkaar kunt vergaderen.

Microsoft geeft het komende half jaar trials weg van de geavanceerde, betaalde functies van Microsoft Teams. Dit betreft apps van de premium versie voor online vergaderingen, chats en bestanden delen. In eerste instantie waren deze trials alleen bedoeld voor ziekenhuizen, scholen en organisaties in China, nu zijn ze wereldwijd beschikbaar gesteld.

(Bron: rendementonline.nl)

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.