Plan een afspraak

Er gaat niets boven werken met mensen

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Nog een paar dagen en dan is 2019 alweer voorbij. Een traditioneel moment om terug te kijken en natuurlijk ook vooruit. Terugkijkend kan ik alleen maar zeggen dat we het goed gedaan hebben dit afgelopen jaar, zowel zakelijk als privé. Spoor 3 HRM heeft z’n beste jaar ooit gehad! Privé staan we aan de vooravond de sleutels te krijgen van ons nieuwe huis en gaan we in Son kijken of we daar ook gedoogd worden. 😉

Helaas gaan er ook bij ons dingen gewoon niet goed. Jammer genoeg neemt Ires alweer afscheid van ons. Ze gaat haar loopbaan voortzetten bij Holland2Stay als bedrijfsjuriste. Een kans die ze niet kon laten lopen. En hoe jammer en lastig dat ook is voor ons, ik heb haar gefeliciteerd en wens haar oprecht heel veel succes in haar nieuwe baan. Het leven is veel te kort om dingen te doen die je niet leuk vind. En als je in je huidige functie niet voldoende je plezier en voldoening kunt vinden, dan moet je op zoek naar een functie waarin je dat wel vindt. Een functie die dus beter bij je past.

Daarom is het HR vak zo’n veelbewogen vak. Er is áltijd iets in te doen. Mensen zijn écht allemaal uniek en iedereen heeft zijn of haar wensen. Als je meer wilt moet je ervoor vechten. Maar als je dat niet wilt moet je accepteren dat je situatie niet verandert. En gelukkig zijn er mensen van die eerste én die tweede categorie. Ik kan oprecht zeggen dat ik het GAAF vind wat ik doe! Ik ben de hele dag mensen aan het helpen het beste uit zichzelf te halen, kansen voor ze aan het creëren die ze wellicht zelf niet voor elkaar hadden gekregen en ik werk met andere ondernemers samen om ze van adviezen te voorzien om hen ook weer verder te helpen. En het begint allemaal met MENSEN! Weet je wel, die wezens waar we met z’n allen graag naar kijken met een pilsje/wijntje op het terras. Waar we verliefd op worden, die we met veel liefde en ups & downs grootbrengen, waar we voor zorgen als ze ouder worden, die we soms haten, maar vooral waar we allemaal erg veel van houden: Mensen!

Prachtig vak heb ik om daar een steentje aan bij te kunnen dragen! Dus, ben jij niet tevreden in je baan? Denk na, kom in beweging en begin in 2020 aan je droom! Wie weet kunnen wij je helpen! En wie weet is die droombaan bij Spoor 3 HRM 😉

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.