Plan een afspraak

Spoor 3 HRM introduceert de Vacature Video

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Het invullen van een vacature kost erg veel tijd. De wervende vacature tekst is nog steeds de meest gebruikte manier om kandidaten te motiveren om te solliciteren. Veel van deze teksten zijn natuurlijk hetzelfde. Echt onderscheidend is het niet. Video wordt steeds vaker gebruikt om een boodschap over te dragen. Waarom niet voor een vacature?

Naast dat de vacature video onderscheidend is geeft het de kandidaten een reëel beeld van de organisatie, de werkomgeving en werkzaamheden. Door deze benadering krijg je sneller de gewenste kandidaten voor je vacature. Immers wordt door deze heldere wijze van communiceren in feite de eerste selectie al gedaan. Klik op  de video van Smit Installatie & Daktechniek hierboven om de vacature video te bekijken die we voor hen gemaakt hebben. Mede door deze video hebben we de vacature binnen drie weken ingevuld.

Spoor 3 HRM biedt de vacature video aan voor € 395,- excl BTW als onderdeel van een exclusief werving en selectie traject. Eventueel bestaat er de mogelijkheid om naast de vacature video ook een bedrijfsvideo te maken. Informeer hier naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.