Voor de volgende opdracht op je spoor.

Voor zzp’ers: Spoor 3 Zzp-bemiddeling

Als zzp’er volg je je eigen spoor en ben je volop bezig met je huidige opdracht. Je doel is om je specialisme in te zetten en je opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen. Maar wat als deze klus klaar is? Ligt er dan een nieuwe opdracht op je te wachten? Veel zzp’ers worstelen met onregelmatigheid van opdrachten. Wij helpen je om gaten in je agenda te voorkomen.

Netwerken

Door ons grote netwerk in de regio Eindhoven helpen wij je bij het vinden van nieuwe opdrachten. We bespreken met je welke opdrachten je wilt vinden en zoeken ze voor je. Ook verzorgen wij de facturatie aan de opdrachtgevers en het debiteurenbeheer. Zo kun jij je lekker focussen op je vak.

ZZP Payrolling

Door de ingevoerde Wet DBA kan het zijn dat je minder opdrachten krijgt. Je opdrachtgevers besluiten om geen ZZP-ers meer te gebruiken. Terwijl jij wel de juiste kennis en vaardigheden bezit. Dan is ZZP Payrolling via Spoor 3 HRM de oplossing voor jou. Je behoud je vrijheid. Je kiest je eigen opdrachtgevers. Wij regelen je financiën voor je. Wil je eens weten hoe dat werkt? Vraag hier je informatie aan.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl