Bij ziekte zorgen we dat je snel weer in kan stappen

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim wordt, na ontslag, steevast het lastigste bevonden door ondernemers. Beslissingen worden vaak genomen op basis van onvolledige informatie omdat er een oerwoud aan (privacy-) regels zijn waar rekening mee dient te worden gehouden. Bovendien duurt het ziekteverzuim vaak niet alleen te lang, maar de weg naar de verschillende instanties ook. Zeker als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken.

Wij zijn op de hoogte en beschikken over de juiste contacten

Alle regels, rechten en plichten omtrent verzuim voor zowel werkgevers als werknemers staan vastgelegd in ‘De Wet Verbetering Poortwachter’. Onze specialisten geven hierover advies en zien erop toe dat deze regels worden nageleefd. Zo komt er duidelijkheid over wat er gedaan moet worden door de verschillende betrokkenen en voeren wij uit wat nodig is. Wij fungeren als schakel tussen werknemer en werkgever en onderhouden bovendien de contacten met de verschillende betrokken instanties, zoals de Arbodienst, verzekering en bijvoorbeeld het UWV indien nodig.

Indien er sprake is van of mogelijkheid is tot een interne of een externe herplaatsing, bieden wij ook gedegen ondersteuning.

Voorkomen blijft altijd effectiever dan genezen

Daarnaast houden onze specialisten zich pro-actief bezig met vitaliteitsmanagement om ziekteverzuim terug te dringen. Er wordt een beleid geschreven, advies uitgebracht en we zorgen voor een gedegen uitrol van de te nemen stappen. Een doelgerichte en adequate aanpak geeft snel resultaat!

De administratieve rompslomp ook uit handen geven?

Dat kan! De administratieve ziekteverzuimbegeleiding en advisering zijn ook onderdeel van onze dienstverlening en kunnen wij voor je uit handen nemen middels ons HRM-systeem. Vanzelfsprekend houd je wel in- en overzicht. Hier vind je daarover meer informatie.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je meer informatie over wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl