Masterclass: Counting the minutes or making the minutes count?

Laat je trouwe 55-plusser(s) productief en met enthousiasme het eindstation behalen

“Nog maar 6 jaar, 3 maanden, 1 week, 25 uur en 23 minuten tot aan mijn pensioen…” Is dat de tendens onder de 55-plussers die werkzaam zijn bij jouw bedrijf? Heel herkenbaar! Vanwege de verhoging van de pensioenleeftijd en de wijze waarop de maatschappij omgaat of aankijkt tegen 55-plussers, is er een grote onvrede ontstaan binnen deze groep.

En dat terwijl deze groep gemiddeld nog zo’n twaalf jaar actief mag zijn op de arbeidsmarkt en zij zoveel meerwaarde kunnen leveren aan je organisatie. Mits ze gemotiveerd zijn en met plezier naar hun werk gaan, natuurlijk. Dat is waar we in deze masterclass mee aan de slag gaan. Je leert hoe je iedere minuut dat je 55-plusser voor je aan de slag is, weer laat tellen. Met een win-win uitkomst voor beide partijen tot gevolg!

Wanneer: 8 mei van 09:00 tot 17:30 uur

Waar: Eventlocatie Dimples op de Bestse Golfbaan (Golflaan 1 5683 RZ Best)

 

De Masterclass

Tijdens de masterclass leren we je hoe je als arbeidsorganisatie een effectief en doelmatig beleid maakt en uitvoert voor medewerkers in het algemeen, maar oudere medewerkers in het bijzonder. Na deze masterclass ben je in staat werknemers op een dusdanige manier te motiveren en te begeleiden dat zij met enthousiasme en plezier hun werk doen én de organisatiedoelen worden behaald.

Hoe we te werk gaan

Met behulp van cijfers, eigen ervaringen en ervaringen van deelnemers, discussies en doelgerichte opdrachten krijg je niet alleen een beter inzicht van de problematiek, maar ook relevante instrumenten aangereikt die je helpen in je eigen organisatie. Omdat wij persoonlijk aandacht willen schenken aan iedere deelnemer, zijn de groepen per masterclass niet groter dan 15 personen. Indien er meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie participeren, kan de groep tot maximaal 20 worden uitgebreid.

Door wie wordt de Masterclass gegeven?

IP180517LH1-038De begeleiding-, maar ook de hulp na de masterclass, is in handen van Toon Spoorenberg. Toon (63 jaar) heeft tientallen jaren ervaring opgedaan op HRM-afdelingen en is als docent verbonden aan meerdere hogescholen en opleidingsinstituten. Toon is gemotiveerd omdat hij van mening is dat ook oudere medewerkers een bijdrage moeten leveren, maar dat er niets mis is met het bieden van wat hulp zodat de kwaliteit van de arbeid en de arbeidsomstandigheden op niveau blijven. Zijn motto: “Motivatie is een vorm van ruilen.” Meer weten over Toon? Lees het hier.

Every minute counts

Deze masterclass duurt een gehele dag. Voor koffie, thee, lekkere versnaperingen, een heerlijke lunch en een afsluitende borrel wordt gezorgd! Naast de deelname aan de masterclass krijgt iedere deelnemer bovendien een dagdeel aan individuele begeleiding van Toon.

De kosten voor deelname aan deze masterclass, inclusief de begeleiding na afloop, bedragen € 695,00 exclusief BTW per persoon.

Schrijf je nu in

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl