Every day you have the chance to make a change

Vertel jij op een verjaardag vol lof over je baan? Of juist niet? Dat is vaak een goede graadmeter of je tevreden bent over je huidige functie. Als dat antwoord nee is of wanneer je bijvoorbeeld boventallig bent verklaard of in geschil bent met je huidige werkgever dan is het tijd voor verandering. 

Workshop Change Tracks

Zit jij om welke reden dan ook niet meer op het juiste spoor, maar ben je er nog niet uit welke wissel voor jou de juiste keuze is? Dan ben je niet de enige! In onze professie komen wij dagelijks mensen tegen die stagneren in hun huidige baan, niet meer weten welke kant ze op willen of het roer om willen gooien. Hoe of waarheen? Daar hebben ze vaak geen idee van, laat staan dat ze weten waar te beginnen. Wij helpen jou tot nieuwe inzichten én richting het juiste spoor met onze gratis en vrijblijvende workshop Change Tracks. 

Tijdens deze interactieve workshop gaan we samen de eerste stappen zetten naar een eventuele nieuwe baan of ontwikkeling in je bestaande baan. De workshop is een startpunt voor eenieder die zich wil oriënteren op zijn/haar (levens)loopbaan. In 2 uur tijd krijg je alle ingrediënten om een eventuele vervolgstap te zetten én je gaat zeer zeker niet met lege handen naar huis! Naast een flinke dosis inspiratie, brengen we je gegarandeerd tot nieuwe inzichten, krijg je een persoonlijk advies en een hand-out met informatiemateriaal passend bij de voor jou eventueel wenselijke vervolgstappen. 

Every day you have the chance to make a change

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende workshop 'Change Tracks' op 16 januari.

Heb je wel interesse, maar ben je niet in de gelegenheid om op deze datum deel te nemen? Neem dan gerust contact met ons op voor volgende data.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl