De juiste persoon op jouw bestemming.

Voor werkgevers: Spoor 3 Werving en Selectie

Valt het niet mee om een nieuwe werknemer te vinden in de regio Eindhoven? Heb je te weinig tijd voor het werving- en selectieproces? Wil je ervoor zorgen dat je dit keer wel de juiste persoon, op het juiste moment en op de juiste positie plaatst? Een verkeerde selectiebeslissing is kostbaar: in tijd, geld en wellicht ergernis van andere medewerkers. Maak daarom de juiste match met ondersteuning van Spoor 3 HRM. Door onze jarenlange ervaring met werving en selectie vertalen wij je wensen naar een goed proces met sterk resultaat en voor een prettige prijs.

Wat kost werving en selectie?

Wij werken modulair. Dat wil zeggen dat we het werving- en selectieproces in modules aanbieden. Onze ervaring is dat deze werkwijze beter aansluit bij de wensen van werkgevers. De opbouw is als volgt:

  • Fase 1: Inventarisatie.
  • Fase 2: Werving.
  • Fase 3: Selectie.
  • Fase 4: Testen op talent.
  • Fase 5: Administratieve afwikkeling.
  • Fase 6: Loopbaanbegeleiding.

Wil je zelf nauw bij het proces betrokken blijven? Heb je al een functieprofiel opgesteld? Voer je de selectiegesprekken zelf? Of verzorg je zelf de arbeidsovereenkomst? In onze ogen is het logisch dat je niet betaalt voor onderdelen die je niet gebruikt. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat je goed bij het proces betrokken kunt blijven en kosten kunt besparen. We vertellen je hier in een persoonlijk gesprek natuurlijk graag meer over.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl