Vertrek flexibel naar het volgende station.

Voor werkgevers: Spoor 3 Uitzenden en Detacheren

Zoek je op korte termijn flexibel personeel in de regio Eindhoven? Wil je een kwaliteitsslag maken binnen het personeelsbestand? Heb je (tijdelijk) extra personeel nodig? Heb je projectmatig personeel nodig voor een project, tijdens een piekperiode of zwangerschapsverlof? Wil je meer flexibiliteit in het personeelsbestand?

Spoor 3 Uitzenden en Detacheren is een arbeidsbemiddelingsbureau voor de regio Eindhoven. Wij kijken bij matching niet alleen naar verworven vaardigheden van flexkrachten, maar ook naar de persoonlijkheid en het karakter van de kandidaat.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Het verschil tussen en uitzenden en detacheren zit vooral in de duur van de opdracht. Bij uitzenden eindigt het dienstverband wanneer de opdracht bij de opdrachtgever ophoudt of klaar is. Zowel de opdrachtgever als de flexkracht kan het dienstverband per dag beëindigen. Bij detacheren wordt van tevoren een vaste werkperiode afgesproken. Veelal zijn detacheringskrachten hoger opgeleid en hebben ze een goed ontwikkeld specialisme. Er wordt bij detacheringskrachten geïnvesteerd in opleidingen. Dit is bij uitzendkrachten vaak niet het geval.

Wat is het verschil tussen payrollen en uitzenden en detacheren?

In basis zijn er niet veel verschillen. Het grootste verschil is wie het werven en selecteren van de medewerker verzorgt. Bij uitzenden en detacheren wordt dit door het arbeidsbemiddelingsbureau verzorgd, bij payrolling wordt dit door de opdrachtgever verzorgd. De arbeidsovereenkomst komt op heel veel facetten overeen. In beide gevallen liggen de werkgeversrisico’s bij het uitzend- of payroll-bureau. Vragen? Spoor 3 HRM vertelt je hier graag meer over.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl