Wij openen de deur, stap je in?

Uitzenden en Detacheren in Eindhoven en omgeving

Zoek je op korte termijn flexibel personeel in de regio Eindhoven? Heb je tijdelijk of projectmatig extra personeel nodig? Bijvoorbeeld om een piekperiode of een zwangerschapsverlof te overbruggen? Of wil je het personeelsbestand een kwalitatieve impuls geven? Spoor 3 HRM zorgt niet alleen voor de juiste medewerker op de juiste plek. Ook op het gebied van werkgeverschap nemen we je alle zorgen uit handen.

Focus op vaardigheden

Spoor 3 HRM Uitzenden en Detacheren is een ervaren arbeidsbemiddelingsbureau. Onze focus richt zich op de regio Eindhoven. Om de juiste match tot stand te brengen, kijken we uiteraard naar de verworven vaardigheden van flexkrachten. Daarnaast letten we ook op de persoonlijkheid en het karakter van de kandidaat.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Het verschil tussen uitzenden en detacheren zit vooral in de duur van een opdracht. Bij uitzenden eindigt het dienstverband wanneer de opdracht bij de opdrachtgever ophoudt of klaar is. Zowel de opdrachtgever als de flexkracht kan het dienstverband per dag beëindigen. Bij detacheren spreken we van tevoren een vaste werkperiode af. Vaak zijn detacheringskrachten hoger opgeleid, beschikken ze over een goed ontwikkeld specialisme en werken ze vaak langer bij verschillende opdrachtgevers via het detacheringsbureau.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl