Spoor 3 HRM introduceert de Vacature Video

Het invullen van een vacature kost erg veel tijd. De wervende vacature tekst is nog steeds de meest gebruikte manier om kandidaten te motiveren om te solliciteren. Veel van deze teksten zijn natuurlijk hetzelfde. Echt onderscheidend is het niet. Video wordt steeds vaker gebruikt om een boodschap over te dragen. Waarom niet voor een vacature?

Naast dat de vacature video onderscheidend is geeft het de kandidaten een reëel beeld van de organisatie, de werkomgeving en werkzaamheden. Door deze benadering krijg je sneller de gewenste kandidaten voor je vacature. Immers wordt door deze heldere wijze van communiceren in feite de eerste selectie al gedaan. Klik op  de video van Smit Installatie & Daktechniek hierboven om de vacature video te bekijken die we voor hen gemaakt hebben. Mede door deze video hebben we de vacature binnen drie weken ingevuld.

Spoor 3 HRM biedt de vacature video aan voor € 395,- excl BTW als onderdeel van een exclusief werving en selectie traject. Eventueel bestaat er de mogelijkheid om naast de vacature video ook een bedrijfsvideo te maken. Informeer hier naar de mogelijkheden!