Maak van een eindstation een nieuw begin

Spoor 3 Outplacement

Als goed werkgever ben je uiteraard betrokken bij de toekomst van je medewerkers. Soms stopt een dienstverband door onvoorziene omstandigheden. Denk aan een reorganisatie of verhuizing van het bedrijf. Wat de reden ook is, met outplacement helpt Spoor 3 HRM je aan een baan buiten de eigen organisatie.

Werkwijze outplacement

Bij outplacement praat Spoor 3 HRM met alle betrokkenen. We begrijpen dat afscheid nemen een emotionele gebeurtenis is. De toekomst is ongewis en dat kan heel beangstigend zijn. Vervolgens brengen we alle wensen en competenties van de medewerker in kaart. Deze inventarisatie vormt de basis voor zowel een tijdsplan als een plan van aanpak. Gaat iedereen akkoord met de opgestelde plannen? Dan zetten we het outplacementtraject in gang. Dankzij onze regionale focus op Eindhoven en omgeving hebben we veel kennis van de arbeidsmarkt. Omdat we outplacement combineren met arbeidsbemiddeling, helpen we je medewerker snel aan ander werk.

Wat kost outplacement?

Ieder mens is bij Spoor 3 HRM uniek en verdient een persoonlijk traject. Daarom is het onmogelijk om vaste prijzen voor een outplacementtraject te hanteren. Op 1 januari 2020 gaat de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in. Deze wet bepaalt dat iedere medewerker een transitievergoeding krijgt als het ontslag op initiatief van de werkgever is. Deze transitievergoeding kun je hier berekenen. Deze transitievergoeding mag je gebruiken voor de begeleiding van je medewerker van werk naar werk. Interesse? Het intakegesprek is gratis. Op basis van je wensen zetten we vervolgens een gespecificeerde offerte op papier. Op basis hiervan kun je beslissen welk spoor je kiest.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl