Maak van een einde een goed begin.

Voor werkgevers: Spoor 3 Outplacement

Heb je boventallig personeel? Is je medewerker aan het einde van zijn contract gekomen en wil je het niet verlengen? Wil je een medewerker ontslaan? Wat de reden ook is dat de werkrelatie met je medewerker van het juiste spoor is geraakt, je wilt de arbeidsrelatie beëindigen. Als goed werkgever ben je natuurlijk betrokken bij de toekomst van je medewerker. Spoor 3 HRM helpt je met de outplacement.

Werkwijze

We praten met jou en met je werknemer. Daarbij houden we er rekening mee dat het een emotionele aangelegenheid kan zijn: voor de medewerker is de toekomst onbekend en dat kan beangstigend zijn. Hierna brengen we de wensen en competenties van de medewerker in kaart. Dit vormt de basis voor een tijdsplan en een plan van aanpak. Wanneer iedereen akkoord gaat met de plannen, starten we met het traject. Door onze regionale focus op Eindhoven en omgeving hebben we veel kennis van de arbeidsmarkt. Omdat we daarnaast outplacement combineren met arbeidsbemiddeling, helpen we je medewerker snel aan ander werk.

Wat kost outplacement?

Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijk traject. Het is daarom niet mogelijk om vaste prijzen voor een outplacementtraject te hanteren. Door de Wet werk en zekerheid die op 1 juli 2015 is ingegaan, is de kans groot dat je een transitievergoeding betaalt als je afscheid wil nemen van je medewerker. Deze transitievergoeding kun je hier berekenen. De vergoeding mag je gebruiken voor begeleiding van je medewerker van werk naar werk. Na een gratis eerste intakegesprek stellen we een gespecificeerde offerte voor je op. Dan kun je beslissen welk spoor je kiest.

Contact

Bezoekadres:
Marinus van Meelweg 17, 5657 EN Eindhoven

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl