Samen bouwen aan een vernieuwd spoor

HRM interim management Eindhoven

Het vormgeven van een gedegen HRM beleid is essentieel voor bedrijven. Vaak zie je dat HRM taken versnipperd zijn ondergebracht bij een aantal verschillende mensen binnen een organisatie. Wanneer er behoefte is aan verbetering of verdieping worden deze werkzaamheden vaak op projectbasis uitbesteed. Laten wij nu de mogelijkheid bieden om op interim basis gebruik te maken van onze kennis!

Vormgeven HRM afdeling

Wij hebben alle kennis en expertise in huis om een HRM afdeling volledig op te zetten en vorm te geven. Op een manier zodat processen als salarisadministratie personeelsdossiers, verzuimadministratie en begeleiding op een professionele wijze worden geïntegreerd in de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf. Wij zorgen dat alles goed op de rails komt en dragen het vervolgens over aan de bestaande medewerkers. Desgewenst kunnen we ook voor een bepaald aantal uren aanblijven om mee te kijken en/of te ondersteunen.

Zwangerschapsvervanging

De “HRM trein” mag eigenlijk niet stoppen. Maar wat doe je wanneer je HRM manager/medewerker langere tijd afwezig is? Dan is het vaak verstandig een HRM professional in te huren om deze periode te overbruggen. En wij hebben die in huis! Onze professionals zijn allen zeer professioneel, kundig en hebben veel ervaring binnen het HRM werkveld.

HRM project uitbesteden

Bij veel bedrijven zijn werkzaamheden verankerd bij medewerkers. Wanneer er verbeteringen doorgevoerd mogen worden, krijgt dit echter vaak sneller en beter draagvlak wanneer daar een externe specialist voor word ingehuurd. We pakken het desbetreffende project voor je op en zorgen ervoor dat deze kennis overgedragen wordt aan de bestaande medewerkers. Denk aan projecten zoals HRM implementaties, Employer Branding, maar ook bijvoorbeeld corporate recruitment.

Capaciteit te kort

Een goede werkgever weet zijn personeel op waarde te schatten. Daar hoort nu eenmaal een goed HRM beleid bij. Deze kennis is niet altijd bij bestaande medewerkers aanwezig. En soms is het ook nog te weinig om daar iemand voor aan te nemen. Spoor 3 HRM biedt diverse mogelijkheden om deze capaciteit, voor korte of langere periode, uit te breiden. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Bezoekadres:
Ekkersrijt 4010, 5692 DA Son en Breugel

Telefoonnummer:
040-7114070

E-mail adres:
info@spoor3hrm.nl