Plan een afspraak

Funda Aydin

Spoor3HRM; loopbaan; detachering; arbeidsongeschikten; opleiding; GGD; vitaliteit; passie
Funda Aydin Baanbegeleider en Interim HR medewerker

Ik ben Funda Aydin. Sinds een paar maanden maak ik als interim HR-medewerker onderdeel uit van het Spoor3HRM team. Ik ben met Spoor3HRM in aanraking gekomen via mijn stagebedrijf @Invitae HR, waar ik voor mijn afstudeerstage een prachtig project neer heb mogen zetten voor het UWV, gericht op gedeeltelijk arbeidsongeschikten met een burn-out verleden waarvan we wensen dat zij een mogelijke eerste stap naar re-integratie gaan zetten. Daarmee heb ik mijn opleiding aan de @Fontys HRM Hogeschool met succes afgerond. Over een paar maanden wordt het project vervolgd en zal ik daar ook weer bij betrokken zijn.

Omdat dat echter nog even duurt, en ik na mijn studie natuurlijk wel al meteen lekker aan de slag wilde in mijn werkveld, ben ik bij Spoor3HRM gestart. Wat een feest! Ik ben een positief ingesteld persoon en vind een open samenwerking, zorg voor elkaar en groei erg belangrijk. Zowel in mijn privéleven als in mijn werk. Bij Spoor3HRM en de projecten die zij voor me selecteren, kan ik dat allemaal helemaal kwijt.

Zo ben ik momenteel werkzaam bij de GGD waar ik het HR Team Corona mag versterken en heb ik daar inmiddels eveneens een project opgepakt rondom vitaliteit. Kortom, ik kan doen waar mijn passie en interesse ligt. De variatie maakt het bovendien enorm dynamisch en leerzaam.

Op interim basis werken lijkt niet gemakkelijk, maar bij Spoor3HRM ben ik echt in een warm bad terecht gekomen. Dat startte al vanaf de allereerste dag. Direct bij binnenkomst gaf Barrie aan openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel te hebben staan als basis voor het bouwen van een sterke relatie en fijne samenwerking. En dat is gebleken. Ik heb eerlijk kunnen zijn over mijn krachten, maar ook mijn leerdoelen en dromen. En, tijdens alle gesprekken die ik met medewerkers van Spoor3HRM heb gevoerd, voelde ik me écht gehoord. Niet voor niets waren alle opdrachten die ze bij me tegen het licht hielden, opdrachten waar ik ook echt enthousiast van werd. Daardoor heb ik de afgelopen maanden al zoveel mooie dingen mogen doen. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk.

Het werken op interim basis wekt de suggestie dat je nooit echt volledig onderdeel bent van één team. Spoor3HRM bewijst wat mij betreft het tegendeel. Collega’s van Spoor3HRM appten op mijn allereerste werkdag al meteen met de vraag: “En Funda, hoe ging je eerste werkdag?” En ook nu nog steeds, kan ik al mijn vragen, twijfels en successen met het Spoor3HRM team delen. Ik voel me gezien en gehoord, zowel als persoon als professional. Zo ga ik binnenkort ook onderdeel uitmaken van een project van Spoor3HRM zelf.

Niet alle bedrijven die pretenderen je niet als een nummertje te beschouwen maken dat waar. Maar Spoor3HRM wel! Ik ben dus ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en kijk uit naar de toffe projecten die nog gaan komen.

Benieuwd naar andere verhalen van collega’s van Funda? Lees de blog van Barrie over Gen-Z. of luister naar onze podcast

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.