Plan een afspraak

10 januari Workshop ‘Change Tracks’

Barrie Spoorenberg Baanbegeleider en eigenaar Spoor 3 HRM

Het einde van het jaar is altijd een moment van bezinning. Hoe was het jaar? Ben je gelukkig? Wat wil je in stand houden? Wat wil je anders doen? En ga zo maar door! De conclusies die hieruit voort vloeien worden vervolgens vaak goede voornemens voor het jaar dat volgt. Iedereen doet het! En dat is ook goed. Een moment van stilstaan, terugblikken én vooruit kijken.

Wat ook een feit is, is dat voornemens vaak voornemens blijven. Het omzetten naar concrete acties is toch echt weer een volgende stap. Niet voor niets krijgen wij in januari ook veel vragen van mensen die zich willen ontwikkelen in hun huidige baan maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Of mensen die een switch willen maken in hun carrière maar niet weten waar te beginnen of wat ze dan wél echt zouden willen. Vandaar dat wij op 10 januari weer een GRATIS workshop ‘Change Tracks aanbieden.

Dus, kom jij tot de conclusie dat je niet meer op het juiste spoor zit, maar ben je er nog niet uit welke wissel voor jou de juiste keuze is? Meld je dan zeker aan! Tijdens deze interactieve workshop zetten we samen de eerste stappen naar een eventuele nieuwe baan of ontwikkeling in je bestaande baan. In 2 uur tijd krijg je alle ingrediënten om een eventuele vervolgstap te zetten richting het voor jou juiste spoor.

Meer weten?

Wij sporen (😉) je aan om gewoon even contact met ons op te nemen.

Ontvang de laatste HR-ontwikkelingen

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Graag een vrijblijvend gesprek of een afspraak maken?

Wij sporen (😉) je aan om ons dan gewoon even te bellen of te mailen. Of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

No worries, wij weten vanuit welke pagina jij je vraag stelt, dus deze komt altijd goed terecht.

Of gewoon benieuwd naar wat we nou eigenlijk doen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.